Kommentit (7)

Joonas on hyvä

Joonas Nordman saisi olla vakivieras tai mieluummin kapteeniksi Reetta Rädyn tilalle. Rädyn puheääntä ei pysty kuunteleen, vaikka muuten on varmaan ihan ok. Roosa Meriläinen vieraana räkätti koko ajan, ei paljon muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nyt on keksitty Ile. Tuleeko Ileä joka kanavalta tuutin täydeltä seuraavat 100 vuotta, kuten Vappua ja Hintikkaa. Suomessa yli 5 milj asukasta. Vaihtelu virkistäisi. Onneksi ei pakko katsoa.

Korvat ei kestä Rätyä

Kohta varmaan tulee ohjelma, jota pariskunta Hintikka/Uusivuori juontavat. Hintikkaa en jaksa katsoa, muuttui jossain vaiheessa niin teennäiseksi silmien pyörittelijöksi ja hiuksia pitää heittää silmiltä jatkuvasti. Ile Uusivuori on minulle uusi tuttavuus, en ole kuunnellut radiokanavaa, jossa hän on juontanut. Aika vaisu hän oli Uutisvuodon ekassa jaksossa. Rädyn ääni ei sovi korvilleni!
Nordman muuten hyvä, mutta Soini-juttu oli todella typerä.

Mummo 65 v.

Iäkäs mummelikin laittaa lusikkansa soppaan. Uutisvuoto ollut aina katsottavien kärkilistalla - EI ENÄÄ!! Onko kukaan kuunnellut Reetta Rätyä puhumassa ennen hänen valintaansa ohjelmaan - korviin käy. Hyvästi UUTISVUOTO.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat