Aamuvirkkujen perustelut aikaisin nousemiselle ontuvat – vai onko heillä vuorokaudessaan jotain salaisia lisätunteja?

Sillä, mihin aikaan vuorokaudesta herää, ei periaatteessa pitäisi olla mitään vaikutusta päivän ehtimisiin. Siksi aamuvirkkujen väite enempään pystymisestä kuulostaa valheelta, kirjoittaa Marjut Laukia.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

Tykkään varhaisista aamuista. Työpaikalla on hiljaista j pystyn keskittymään huomattavasti paremmin = saan enemmän laadukasta työtä valmiiksi. Mutta kukin omien mieltymystensä mukaan.

Vierailija

Minulla on kokemusta molemmista. Olen koko aikaisemman elämäni ollut iltavirkku ja aamuntorkku. Nyt ikääntyessä tilanne on kääntynyt päinvastaiseksi. Olen käyttänyt liukuvaa työaikaa, koska kerran voin. Molemmissa rytmeissä on puolensa, kun siihen tottuu. Pidän kyllä enemmän iltavirkkuitsestäni, olin tyytyväisempi elämääni ja koko aikuisiän siihen tottunut. Nykyiseen aamuvirkkuuteen ei tahdo tottua, on tysää herätä ja nousta viideltä, sillä siihen aikaan ei voi vielä tehdä mitään kotona koska muut nukkuvat. Tai sitten on kehitettävä kiva aamurutiini, voisi laittaa kynttilän ja nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta. Tosin olen energisimmilläni heti aamukahvin jälkeen, joten se turhauttaa kun hyvää työaikaa menee hukkaan. Toivoisin, että heräisin myöhemmin ja jaksaisin valvoa pitempään. 

aamuvirkku

Luonnollinen rytmini on herätä viideltä ja kerkeän imuroida tai pestä pyykkiä ennen töihin lähtöä, niin sitten kun töistä pääsee ehtii muutakin...ihanne työaikani olisi 5-13, jäsisi vielä koko päivä vapaata :)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat