Eräänä jouluna itkin hiekkarannalla ja tajusin, että vastoinkäymisiä on kahta lajia – toiset voi korjata, toisia ei millään

Eräänä jouluna itkin hiekkarannalla ja tajusin, että vastoinkäymisiä on kahta lajia – toiset voi korjata, toisia ei millään

Kolme vuotta sitten tajusin, että joulu todellakin on vain yksi päivä vuodessa. Siihen on turha kohdistaa liikaa odotuksia.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Pertti2346

Vierailija kirjoitti:
En jaksanut lukea kuin otsikon.

Ilmeisesti sen perusteella meni  hiekkarannalla hiekkaa pimppiin. Se on muuten  jotenkin hienompaa kun itkee hiekkarannalla eikä jossain bussipysäkillä räntäsateessa- toisaalta silloin ei ole yleensä hiekkarannan hiekka ongelmana- että sellaista suremisen luksusta tällä kertaa.

Housut, pesu ja rasvaus auttaa.


Ensimmäinen lause kertookin kommentoijan sivistyksen tason. En jaksanut lukea kuin otsikon. Ja ei kun kommentoimaan moukkamaiseen tyyliin. Mistä korkeakoulusta teitä urpoja oikein tulee?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mielestäni on aivan turha lukea pidemmälle jos on noin surkea otsikko.

Kuitenkin, päätin lukea kirjoituksen, koska "pertti" katsoi olevansa oikeutettu närkästymään.

Valitettavasti en kyllä löytänyt tekstistä mitään sellaista minkä vuoksi katsoisin, että huolimatta sinänsä ikävistä joskin normaaleista sattumuksista jotka kuuluvat elämään, teksti olisi ollut mitenkään lukemisen arvoinen tai tasokas. Sinänsä voin kyllä myöntää että otsikko oli toimiva  ja kirjoitus jatkoi samalla tasolla loppuun asti.

Pahoitteluni kuitenkin pienistä karkeuksista kirjoituksessani, olen kuitenkin pohjimmiltani tunneihminen ja ajatus hiekasta arjesta vieraantuneen eliitin pimpissä heidän yrittäessään eläytyä kaukana aurinkorannoilla tekee minut toisinaan surulliseksi ja  aavistuksen moukkamaiseksikin.

Vierailija

Voisiko olla ampumatta alas toisten kirjoituksia? Vanha sanonta - jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä sano mitään.

Kirjoitukseen oli tiivistetty olennainen - te jotka ammutte alas ja pilkkaatte, voisitte hävetä.

Vierailija

Onpa "Hyvä" pointti tämä:" Jos sinulla ei ole mitää hyvää sanottavaa, älä sano  mitään".

Sitähän voi tuolla logiikalla kärjistäen vaikka kävellä ohi minkälaisen "puskaraiskuksen" tai jos haluaa puuttua niin pitääkö sanoa, vaikka : sinulla on kyllä hyvä rytmi ja mieletön meno, mutta...

Kun hetken tuumailee niin ketäköhän nuokin kaikki vanhat sanonnat parhaiten palvelevat ja häpeä, häpeän  on tietenkin ihan hyvä olemassa, mutta turhan usein se estää  ihan hyvienkin mielipiteiden julkituomisen siinä missä ns moukkamaistenkin. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat