Johannan pellillinen osoittaa, miten monella tavalla joulutortun voi taitella – ruusukkeeksi, tötteröksi, servetiksi… poimi ideat!

Johannan pellillinen osoittaa, miten monella tavalla joulutortun voi taitella – ruusukkeeksi, tötteröksi, servetiksi… poimi ideat!

Hyvältähän nämäkin maistuvat, mutta missä on mielikuvitus? Kuva: Sanoma-arkisto

Tekeekö mieli joulutorttua? Älä tyydy perinteiseen tähtimalliin. Lue koko juttu

Kommentit (2)

Puolikuun muotoinen perinteinen on hyvä, koska siinä ei luumuhillo kuivu tai pala. Tuossa kuvassa on pari kiinnostavaa. Olisi ollut kiva saada ohjeet, kuinka nuo saadaan aikaiseksi.
Oikein hyvää joulua kaikille 🎄💚

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat