Instagram-kommentti lihomisesta satutti – Heidi Sohlberg: ”Ensin pääsi itku, sitten alkoi vituttaa”

Instagram-kommentti lihomisesta satutti – Heidi Sohlberg: ”Ensin pääsi itku, sitten alkoi vituttaa”

”Tänä syksynä minulla ei ole ollut voimia pitää itsestäni huolta”, Heidi Sohlberg sanoo. Kuva: <span class="photographer">Sanoma-arkisto / Viena Kytöjoki.</span>

Juontaja Heidi Sohlberg yllättyi vastareaktiosta, jonka somessa möläytetty haukkumaviesti synnytti. – Kilojen kyttääminen ei ole mitenkään mielekästä. Tuntuu hölmöltä, miten joku toinen ottaa sen oikeuden itselleen, hän sanoo Me Naisille.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oma itsrni

Ihmisen on helppo anonyyminä moittia tai haukkua muita. Millainen ihminen tälläinen moittija On? Jos on sinut itsensä kanssa ei tarvitse piilosta moittia ketään. Säälittävä yksilö. Tsemppiä Heidi, ole oma itsesi ja jätä kyseiset raukat omaan arvoonsa.

Tuikkis

Voih .. tiedän tuon tunteen...itse 15 v saakka ylipainoasiassa kommentteja kuunnellut..nyt ikää 60 v. Ja mikään ei unohdu ikinä. Tsempit Heidi... ps. Miksi ylipainoinen ihminen on kaikelle arvioinille ja arvostukselle avoin ???!!!!

Vierailija

Hirvittavan nolon kommentin oli laittanut instaan. Aika hapeallista.
Mutta jos perspektiivia antaisi sellainen, etta millainen ihminen huomaa toisen kilot ensimmaisena? Ihminen, joka itse kipuilee asian kanssa.

Hoikka inssi

Kivasti samaan syssyyn lyttäävät hoikkina pysyneet... "Onneksi en näytä samalta", "näyttää pikkutytöltä".
Ja aika huvittavaa loukkaantua jos tarjotaan ylipainoisen kuntoiluapua tai sanotaan että kaunis nainen on lihonut. Lihonut, ei lihava, ei ruma, ei mitään pahaa.

Miksi ajatellaan että laiha on upea ja lihavampi ällö - sitten katkerasti haukutaan hoikkia naisia.

Hyvin pinnallista tuollainen. Ja ilkeää haukkua hoikkia, ei meidän ulkonäkö kuulu muille myöskään, saati jos sillä ei ole pyrkinyt elantoa hankkimaan kuten missit.

Katja78

Siis mitähän vittua taas. Eihän tämä ihan itsetunto asia ole. Miten jotkut ihmiset osaakin kääntää kaiken tällä tavalla. No taito se on tuokin.

Vahtaajat

Eikö ihmisillä ole muita murheita, kuin toisten kilojen vahtaaminen ja niistä kommentoiminen.

Ilmeisesti nämä henkilöt saa jonkinlaista tyydytystä, kun löytää pienenkin piikittelyn aiheen.

Heidinkin kannattaa nauttia siitä, että syöpä on parantunut, eikä välittää kenenkään lätinöistä.

Ihan on toisarvoista muun rinnalla.

PIPSA-MUMMI

Käykääpä sama rumba läpi kuin Heidi ja - VASTA SEN JÄLKEEN on tarvittava kokemus!

Miksi suomalaiset ovat niin pirun ilkeitä ihmisiä??? Täällä maailmalla tuemme toinen toisiamme ja se on itsestäänselvää!

Noiden aiempien kommenttien laatijat, ovat oksettavia. Unohda heidät, nyt mietit, ettei se ole niin helppoa, vai mitä? Kyllä se on.

Olet upea kaunis, itsenäinen nainen, äiti lapsillesi! Kaltaisiasi kadehtii jatkuvasti, ne päähänpotkitut, rumat, siellä ojan pohjalla. Nosta nenu pystyyn, ryhti entistä paremmaksi, ja siitä eteenpäin! Jos minulla olsi hattu,.. nostaisin sitä sinulle!!!

Katkeraa kansaa

Jeps, samaa mieltä. Asialla ole mitään tekemistä itsetunnon kanssa. Oli vain jonkinmoinen ylimielinen heitto sekin.

Uskomatonta, että joku voi olla Heidille näin katkera ja kateellinen. Ja kun aloittaa kirjoituksen vielä EMPÄ , ei paljon olla koulun penkillä istuttu saatu sielun sivistystä a-kirjainta pidemmälle. Voi, voi, sääliksi näitä ihan todella käy.. vaikka se onkin sairautta. Mitä vanhemmat edellä sitä lapset perässä - yleensä sanotaankin. Ei paljon enempää voikaan odottaa - suomalaiset ovat näyttäneet mediassa oman tyhmyytensä. Todella!

Kaari

Heidi, olet terveen näköinen, tasapainoinen ja harvinaisen kaunis. Ilkeihin ihmisiin olen "tutustunut"vasta internetissä. He ovat tyytymättömiä elämäänsä, tietävät kaiken, eräänlaisia rajatapauksia. Tunnistin heti presidentti Niinistön toteamuksen: "En tiennyt että tällaisia ihmisiä on edes olemassa." Meillä on ollut sosiaalista kontrollia kulttuurissamme silloin kun kaikki tapahtui ihmisten kesken. Yksinäisellä ei ole toista silmiensä edessä ja hän siirtää netissä oman pettymyksensä toisiin - usein anonyyminä. Psykiatrit tietävät, ettei tällainen tunteensiirto auta ongelman käsittelyssä. Aggressio ja paha olo vain kasaantuu. Kun kohde on näin kaunis, ei voi saada itseään vertaiseksi, vaikka yrittäisi miten uskotella. Rumuus ja ilkeys valitettavasti heijastuvat ulospäin, siihen minkä muut näkevät. Hyvyys ja empatia tekevät vaatimattomankin näköisestä kauniin. Rakentavia tasapainotuskeinoja kannattaa etsiä. Voi palkita itseään hyvästä kommentista ja siitäkin ettei lähetä viestejä, jotka ehkä pahoittaisivat toisen mielen. Siitä omakin olo paranee. Kokenut kaiken tietää.

Vierailija

Ehkä niitä ei kerrytä tahallaan vaan ne kertyy, kun on noinkin monta diagnoosia ja vaikea elämänvaihe päällä. Myöskin yhtäkkinen vaihdevuosi- vaihe päälle nuorelle ihmiselle muuttaa elimistön toimintaa ja kerryttää painoa.
Huomasin myös pienen painon nousun ohjelmaa katsoessani, mutta nyt paino on normaalilla tasolla ja upella naisella näytti pienet muodot erittäin hyvältä.
Jotenkin kurja kommentti eikä kovinkaan kannustavaa. Toivottavasti et itse joudu vastaavaan tilanteeseen.

Miksi olen ilkeä???

PIPSA-MUMMI kirjoitti:
Käykääpä sama rumba läpi kuin Heidi ja - VASTA SEN JÄLKEEN on tarvittava kokemus!

Miksi suomalaiset ovat niin pirun ilkeitä ihmisiä??? Täällä maailmalla tuemme toinen toisiamme ja se on itsestäänselvää!

Miksi moitit kaikki Suomalaiset tietääkseni en ole koskan Heidiä moittinut ..ainoa mistä kritoisoin on tuo maan tapa  VITTU sanan käyttö inhoan jos ihminen ei osaa muuten ilmaista itseään kuin kiromall !Mutta jos lihva mitä hän ei voi myöntää reilusti  että läskiä on eikä selittele mutta jos sen tekee  lehtien palstoilla  se myös vaivaa itseään kuten lehtin palstoilta olemme lukeneet!Mutta nykyään kaikki pahoittaa mielensä mie mie asenne  loistaa suurena tähtenä kirkkaalla taivaalla..Nimerkilel kerro miksi olen  pirun ilkeä ihminen kun sanot että kaikki  olemme!

XXXL

Sain kanssa aikoinaan jopa omilta sukulaisilta kommentteja lihoamisestani. Vaikea elämäntilanne sairastutti ja kerrytti painoa kymmeniä kiloja. Siihen vielä päälle oman perheenjäsenen kuolema. Joku katseli minua aina nähdessään päästä varpaisiin, mutta ei sanonut mitään, toinen halusi kävellä takanani ja sieltä huomasin hänen katselevan lihoamistani salaa. Ihmiset osaavat olla ilkeitä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat