Näin naiset ajattelevat rinnoistaan: lättänät, kätevät, kauniit...

Näin naiset ajattelevat rinnoistaan: lättänät, kätevät, kauniit...

Rinnat ovat yksi osa kehoa, mutta miksi niistä puhutaan niin paljon? Kuva: Shutterstock

Teinin tuskaa saattoi lisätä isopovinen Samantha Fox, mutta aikuisena harva on enää murehtinut rintojaan.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Api

Miehenä ja isänä pidän edelleen runsaspovisista naisista, en tiedä miksi, mutta minusta runsaspovinen nainen on kaunis. Ystäväni taas pitää pienipovisista naisista, onneksi meitä miehiä on monen makuisia rakkaiden naisten suhteen. Olisi julmaa, jos vain yksi ihmistyyppi olisi haluttu ja toinen ei. <3 Rakastan edelleen kaunista vaimoani ja hänellä on todella Venuksen muodot... Oi:-)
<3

Vierailija

Itselläni kehittyi rinnat vasta teini-iän loppupuolella, joskin ne "turpos" aika äkkiä A->D. Sitä ennen sain kuulla olevani lauta. Nyt olen 36v ja kuppikoko on 70J. Täysin luomut, ei lapsia. Ja painokin painoindeksin mukaan normaali. Nykyisin paidoissa on tilaa rinnoille, 20v sitten näin ei ollut, silloin D kupin rinnat eivät mahtuneet kuin isoihin telttoihin. Nyt voin huoletta käyttää S koon paitoja. Toki jossain vaiheessa oli 80J kun olin lihavampi, se oli sit astetta isompi varustus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minitubut

Olen 26-vuotias nainen jolla on olemattomat, tubulaariset rinnat. Olen kärsinyt niistä jo yli kymmenen vuotta.. Kukaan normaalirintainen nainen ei voi ymmärtää sitä, millaista näiden kanssa on elää. Lastani en pystynyt imettämään. Ihailen täyteläisiä rintoja. Omani ovat laihat nysät.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat