Onko se tasa-arvon syy, jos nainen ryyppää?

Onko se tasa-arvon syy, jos nainen ryyppää?

Tasa-arvon syyttäminen naisten lisääntyneestä alkoholinkäytöstä on jopa vastuutonta puhetta, joka vie huomion pois todellisista taustoista, kirjoittaa Essi Myllyoja.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Vierailija

Suomi on valtavan naisvihamielinen maa. Se on sisään rakennettua. Ei kenenkään muun oikeiksien ja tasa-arvon puolustamista väheksytä ja halveksuta sillä perusteella, että muualla saattaa olla vielä huonommin asiat.

Ja tämä halveksunta on myös naisissa itsessään. Suomessa naisten on pakko halveksua itseään, ylistää miehiä. Ei lasten oikeuksien puolustajia halveksuta ja pilkata kuten naisten oikeuksia ja tasa-arvoa ajavia. Kukaan ei sano, että Jemenissä kuolee nälkään, maailmassa lapset asuvat kadulla ja kuolevat nälkään, mutta suomessa Sinkkonen tutkijan huoneessa kuuluttaa, miten naiset, ja äidit ja opettajat , joista 20 prosenttia masentuneita, uupuneita, voisivat vielä paremmin tukea ihmisiä, joilla on oikeus pahoinpidellä muita, huutaa, karjua, melskata, riekkua, tehdä tahallista pahaa tietoisesti ja nauttien.
Ei samaa sukupuolta rakastaville sanota, että muualla asiat ovat huonommin ja asioissa on tapahtunut valtava parannus, ja hyvä niin. Mutta naisten pitää olla onnellisia 80 sentistä, lasten ja kodin huoltovastuusta, muonitusvastuusta, yms ja miehet ovat vain pikku apureita. Eikä poikia edes haluta kasvattaa työhön ja muiden oikeuksien kunnioittamiseen

Naisia kiinnostaviin lajeihin ei laiteta rahaa. Rakentamiseen, kiinteistöbisnekseen, jääkiekkoon, jalkapalloon yms johon miehet osallistuvat useammin, laitetaan täysin kritiikittömästi rahaa, tuloksista riippumatta.

Suomi on objektiivisesti ottaen menestynyt vain koulutuksessa, silti sen on tultava toimeen niin vähällä kuin voi, kumeja puolitetaan. Rahaa vähennetään siitä. Jotta saadaan tehdä rakennusalan sijoittajille rahaa ja miehille suojatyöpaikkoja raksa-alalle ja joukkueurheiluun.

Suomessa halveksutaan kauneuskisoja enemmän kuin missään muualla. Hyvyys, totuus ja kauneus on pilkattua.

Kauneutta saa olla vain designtavaroissa. Eikä kauneus ole sen enempää synnynnäistä kuin iso kokonaan, jolla heitellä koreja koriin. Vaatii uhrauksia ja työtä. Mutta sitä ei tutkita Suomessa, mistä syntyy kauneus, piirteitä kuten symmetria, harmonia, kokonaisuus, joilla taas on yhteyttä matematiikkaan, etiikkaan ja arvoihin.

Suomessa on eriytyneet työmarkkinat. Luma- oppikirjoissa naisille, tytöille, tehdään selväksi, että he ovat poikkeus ihmisistä, mies on ihminen, normi, naisia ei lumakirkoissa ole kuvituksessa.

Naisiin kohdistuvasta lähes kuolemaan, aivovaurioihin kohdistuvasta pitkäkestoisesta vuosia jatkuneesta väkivallasta saa pari kuukautta ehdollista tai sakkoa, ainakin jos juttu tapahtunut kotioloissa. Myös poliisi ja syyttäjät ovat naisvihamielisiä.
Uupunut vanhempi tai opettaja joka väsyneenä kerran laittanut toista lasta hakkaavan lapsen ulos rauhoittumaan, saa saman tuomion, kuin naista ja perhettä pelolla hallitseva mies, joka roiskuttaa partneriaan päivittäin parvekkeelta ja hakkaa partnerinsa päätä seinään tai lattiaan.

Suomessa kasvaa edelleen hirviöitä, pahoja ihmisiä, niin kauan kuin naisviha jatkuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat