Voidaanko nyt vain sopia, että kukaan ei tunkeutuisi yhtään mihinkään ahdistelemaan yhtään ketään?

Voidaanko nyt vain sopia, että kukaan ei tunkeutuisi yhtään mihinkään ahdistelemaan yhtään ketään?

Näyttelijä Ulla Virtanen ei halua asettua pelkääjän asemaan.  Kuva: Juha Salminen

Ulla Virtasta raivostuttaa se, että moni kuntosali on joutunut asentamaan naisten pukuhuoneiden oviin lukot.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

Jouko Kuisma kirjoitti:
Onko teillä Arvon Naiset mitään visiota kuinka olemme maassamme tässä tilanteessa ?

Kyllä on. Sekasaleilla käy ns setämiehiä primäärinä tarkoituksenaan ei suinkaan jumpata. Nämä kyylääjät ovat varmasti taipuvaisia myös ahdisteluun, kun eivät muutenkaan ole oppineet tavoille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Maailma on sellainen kuin se on, se pitää ymmärtää ja nähdä. Siltä pohjalta voimme toimia järkevästi ja minimoida ongelmatilanteet.

"Emme anna pelolle valtaa, koska silloin pelon lietsojat voittavat"- hokemia on kuultu päättäjiemmekin taholta. Sitten kuitenkin suojaamme yleisötapahtumia rekka-autoilla. "Emme anna pelolle valtaa" on osoittautunut vain tyhjäksi hokemaksi.

Olemme toimillamme ja poliittisilla päätöksillä halunneet tehdä yhteiskunnastamme sellaisen kuin se nyt on. Voisimme toimia toisinkin. Ideologia, ja epämääräinen tunne jostakin ihanasta yhteiselosta, on syrjäyttänyt järjen.

Ahdistelijoita on aina ollut. Nyt niitä on meilläkin entistä enemmän. Pelolle ei tosiaankaan kannata antaa valtaa. Kuitenkin pitäisi myös pitää järki päässä ja nähdä tosiasiat. Se, miten minä haluaisin asioiden olevan, valitettavan usein ei vastaa todellisuutta.

Vierailija

Nämä ovat niitä kirjoituksia-villi veikkaus- jotka joku jotkut haluavat kääntää todella nopeasti ulkomaalaisvastaisuuden työkaluksi...

Noin ylipäätänsä, vaikka haluaisin toki elää Ullan kanssa utopiassa jossa miehet ja naiset voisivat kirmailla perseet paljaina ilman pelkoa erilaisesta väkivallasta tai vallankäytöstä niin se nyt on vain mahdottomuus ja sen takia ei kannata alkaa leikkiä liian uhkarohkeaa tai lakata käyttämästä järkeään. On ihan viisasta valaista pimeä kohta ennen kuin ryntää sinne päätäpahkaa ja on ihan hyvä ottaa se lukon antama "turva" vastaan, vaikka se ei oikein reilua olekaan. Tosin todennäköisyys ettei mitään tapahdu on suurempi kuin että jotain tapahtuisi, mutta silti, en vain jotenkin jaksa uskoa että se ahdistelija tai raiskaaja lopultkaan välittää kovinkaan paljon siitä onko alla rohkea tai "pelkäävä" ihminen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat