Kommentit (4)

yli 60v.Mutta alle 70v,H:ki 94

Minun ystävät hakivat minua kun tarvitsivat minulta jotain kuten jotkut  sukulaiseni. Autoin koska hain kai hyväksyntää. Arjet olin mahtava ihminen he kehuivat uskoin ja kahta kauheammin suoritin siivosin autoin. Kukkaroni vain kapeni .Kun juhlapyhät,juhla tapahtumat,minua ei kutsuttu sain levätä.  46 vuotta. Kun aloin sanomaan en jaksa,laitaa hantiin ja vuoroin vieraissakin ystävien.Olen kenkku vanha ämmä . Mutta viihdyn itseni  kanssa nykyisin ja yksin !, Opetellut sitä mahtavaa sanaa EI  6-7-kk. Sillä kilttikin sa rauhan kun oppii sanomaan ei!

Kannattaisko hidastaa tahtia?

Nykyajan lapsistahan opetetaan tuollaisia suorittajia kun pitää joka viikonpäivälle olla joku kehittävä harrastus ym. Sääliksi kävi niitäkin perheitä, jotka Hesarissa viime viikolla kuvailivat lastensa harrastusrumbaa. Aivan älytöntä touhua. Ei ihme, että avioeroja on  niin paljon kun suhde jää lasten harrastusten jalkoihin eikä mihinkään rauhoittumiseen ole aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos pitää valita, ottaako työpaikalle hengailijan, jonka päämäärä on luoda kaaosta kääntämällä ihmisiä toisiaan vastaan, teettää muilla, ja eristää manipuloimalla se, jota kadehtii tai pelkää tai joka ei suostu arvostamaan manipuloijia, vai toisaalta ylisuorittajia, jotka eivät nosta kasvoja koneesta, niin ei tarvitse miettiä yhtään. En näe suorittajissa mitään pahaa, paitsi että voivat väsyttää itsensä.

luovutin

Olisihan se ihanaa mennä harjoittelemaan luovaa kirjoitusta New Yorkiin, harrastaa ratsastusta omilla hevosilla ja vaihtaa ala luovaan, mutta millä rahalla? Olen hylännyt melkein kaikki luovat urahaaveeni (taiteilija, laulaja, näyttelijä, sisustussuunnittelija, vaatesuunnittelija), koska tuntuu, että ei niillä mitään rahaa tee ja yhteiskunta ei arvosta sitä työtä. Nyt opiskelen suomen kieltä, jotta voisin joskus kirjoittaakin, mutta toisaalta paloin loppuun jo kauan sitten. Suoritin itseni burn outin partaalle, koska olimme köyhiä ja mahdollisuuksia ei muuten olisi tullut. Nyt mielenkiintoa löytyy lähinnä laulamiseen, mutta rahaa siihenkään ei heru. Laulajaa minusta ei ainakaan lähiaikoina tule, koska olen ikäisiäni paljon jäljessä tiedollisesti ja tekniikallisesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat