Voi Syke, minkä teit! Ihanasta laatusarjasta tuli tv:n uusi Salatut elämät

Voi Syke, minkä teit! Ihanasta laatusarjasta tuli tv:n uusi Salatut elämät

Ihanaa, että Ainolla ja Nikellä on sutinaa! Mutta hetkinen, keitä nämä hahmot oikein ovat? Kuva: Nelonen

Syke-sarjan uusia minijaksoja katsoessa tuli ikävä aiempien kausien huolella keiteltyä ihmissuhdedraamaa, sarjan fani Viivi Aaltovesi miettii.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Erittäin palkon samaa mieltä kirjoittajan kanssa!

Kahden jakson jälkeen en aio uusia jaksoja enää katsoa. Se jännite, mikä Ylen 50 minuutin Sykkeessä kesti koko jakson ja kantoi helposti seuraavaan viikkon ja joka sai odottamaan seuraavaa kautta into piukeana puuttui kokonaan.

En minä halua tuhlata edes sitä kahtakymmentä minuuttia turhan lässytyksen seuraamiseen.

Todella harmillinen muutos.

Sykefani entinen

Odotin uutta Syke kautta innoissaan mutta hirveä pettymys. Kuvaustapa oli muuttunut ja sairaalasarjasta tuli sitten up-salkkarit nuorisosarja. Yritetään saada nuoria katsojia, mutta veikkaan että me jotka olimme Syke faneja tipumme katsojista. En tule katsomaan näiden 4 minijakson jälkeen yhtäkään uutta jaksoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pettynyt

Tällä kertaa luotan muiden mielipiteisiin. Jotenkin jo etukäteen pelkäsin, että hyvää ei tule. En katsonut ja taisi olla parempi niin. Harmi kun pilataan suosittu sarja.

Hämmentynyt

Itsekin ihmettelen, mitä tuli nähtyä. Katsoin ekat 4 jaksoa, kun tilasin Ruutu+ ihan vaan Sykkeen takia. Jaksot oli tosi lyhyitä ja minuakin häiritsi ainon ja niken nopea eteneminen. Aino näkee niken kerran käytävällä, selvittää instan ja yhtäkkiä ovatkin yhdessä ja miettivät yhteenmuuttoa. Tuli tunne, että he ovat tunteneet päivän ja heti suuria suunnitelmia. 4 jaksoa ei jaksaneet pitää koukussa ja sydän syrjällään, kuten edelliset kaudet. Tuli kiireen tuntu, että jaksot on vaan saatava ulos. Täytyy vielä makustella, kannattaako ruudun tilausta jatkaa kuukautta pidempään.

Syke-fani

Tilasin ruutu+ tämän takia. Vielä en ole ehtinyt katsoa jaksoja, mutta pahaa pelkään, että hyvä sarja on pilattu sen siirryttyä neliselle. Jo vertaus salkkareihin kertoo paljon! En kestä edes salkkareiden mainoksia!
Tulen kommentoimaan ehkä uudelleen katsottuani jonkun jakson.

Pettynyt

Oli kyllä paha pettymys tämä uusi Syke. Sykkeet sai kohoamaan kiukusta. Ärsytti pitkät mainoskatkot. Liikaa mainoksia, ehkä puolessa tunnissa 15-20 minuuttia itse ohjelmaa. Katsojat kaoaa hyvästä sarjasta tuolla keinolla. Rakastan sairaalasarjoja, mutta pitää tyytyä ulkolaisiin, kun kotimaiset osataan vain pilata. Hyvä Suomi!!!

Vierailija

Minua jäi mietityttämään tästä julkaisusta tuo "Asiaa ei auta se, että Nikkeä näyttelevä Janne Saarinen tunnetaan nimenomaan Salkkareista. Leeviä esittävä Valtteri Lehtinen ja Ainoa näyttelevä Amelie Blauberg taas ovat tuttuja Uusi Päivä -sarjasta, jota voidaan pitää Ylen vastineena Salkkareille. " Kohta, pitäisikö näyttelijät siis valita niin, ettei heitä tunnista jostakin toisesta sarjasta?

Vierailija

Se mitä olen sykettä katsonut. Tylsää.
Ällöttävää on se, että ollaan liikaa "leikkauksissa". Älytöntä.
Ihmeidentekijät oli parempi, vaikka ei kukaan pysty ihmeitä tekemään edes sairaalassa ilmassa.

Viiru

Nyt meni alta riman. Loppuiko rahat vai into tehdä hyvää ja perusteltua? Ootteko miettineet että sairaalassa oikeesti pelastetaan ja parannetaan ihmisiä??? Ei siellä muhinoida koko päivää vaan liinavaatevarastossa. Jos toi nyt käy viihteestä niin siitä vaan, kenelle uppoo!? Aiemmin syke oli lemppari. Sopivasti faktaa ja lempeä.

Anja

Olin todella pettynyt. Mutta jotenkin ontuvaa verrata sarjaa Salattuihin elämiin vain sen vuoksi, että mukana on yksi sama näyttelijä. Mielestäni Salkkarit ovat tyypillinen esimerkki siitä, että romanssien ja muidenkin käänteiden kehittely kestää tuskastuttavan pitkään. Tässä taas ei tehty mitään draamaa eikä kaarta vaan nähtiin yksi kohtaus, jonka jälkeen nuoripari olikin jo yhdessä. Se ei ole mielestäni käsikirjoittamista eikä tv-kerrontaa vaan silkkaa typeryyttä. Tarinaa ei rakenneta noin! Salkkarit voittaa tämän uuden Sykkeen ainakin tuolla saralla helposti.

Jra

Pikanen ja tylsä. Onneksi tuli ne ilmaisjaksot. Toinen jo jäi kesken eikä siis tartte siirtyä Ruutuun katsomaan loppuja. Nyt nähtiin, että Ylen kanssa tehtiin laatua. 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat