Hei Bachelorette-Jenny! Mitä sen on väliä, jos puoliso on Hunks-tanssija?

Hei Bachelorette-Jenny! Mitä sen on väliä, jos puoliso on Hunks-tanssija?

Kimmon sivutyö eroottisessa tanssiryhmässä saa Jennyn tuntemaan itsensä petetyksi. Miksi ihmeessä? Lue koko juttu

Kommentit (10)

Vierailija

Naurettiin kaverin kanssa tälle, Jenny oli niin pettynyt niin pettynyt. Mutta siitäpä kehittyi myös aivan loistava juomapeli! Juo joka kerta, kun Jenny on pettynyt tai jokin häiritsee häntä miehessä. Viinipullo hupeni hetkessä.

Antaa jokaisen kukan kukkia

Jokaisella on omat rajat, jota on itse kuunneltava. Ei sitä edes välttämättä osaa selittää järjellä, miksi joku asia on jollekin vaikea hyväksyä. Toki jos antaa toiselle mahdollisuuden, niin tutustuttaessa monesti nuo ennakkoajatukset karisevat pois, kun se itse ihminen tulee keskiöön. Rohkeaa on ihmisten lähteä näyttämään tunteitaan televisioon kaikkien arvosteltavaksi, puolin ja toisin. Tuo tilannekin (monta miestä, kamerat ja paineet löytää se oikea) luo omanlaistaan stressiä, eli tutustuminenkaan ei ole ihan normaalin kaavan mukainen. Jenny on kyllä ihanan positiivinen ja rohkea nainen! Tsemppiä hurjasti hänelle miehen löytämiseen, oli sitten kyseessä Hunks tai ei :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eihän twerkkaus ja vaatteiden pois riisuminen ole sama asia. Ei moni mieskään haluaisi seurustella naisen kanssa joka työskentelee strippiklubilla

Vierailija

Kyllä on omituinen kikattaja.neljää kymppiä lähestyvä nainen.santtu joutui lähtemään esittämänsä kipakan kysymyksen vuoksi.jennin ruususeremonia puheesta loisti läpi että kysymys ei miellyttänyt.tottahan on että jennin silmää hivelee raamikas kroppa.miksi siis kiukuttelee

Vierailija

Eiköhän Kimmo ole tuolla nyt lähinnä julkisuuden perässä. Tuskin tuolla ulkonäöllä varustetun Hunksin pitää telkkariin kilpailemaan tyttöystävästä. Ja eiköhän Jenni tämän ymmärrä, vaikka veri kuinka vetäisi kohti.

Vierailija

Kimmo on Kimmo, ei mikään Hunks Kimmo, vaikka hän esiintyykin Hunkseissa. Jennyllä ei ole varaa arvostella muita, hän teki itsestään lähinnä typerän. Kimmo on mukavan oloinen ihminen.

Järki peliin

Kummallisen tyhjäpäistä osa "jengistä" tuntuu olevan - järkevä nainen juoksee karkuun jos joku HUNKS tai punks tanssija lähestyy. Onko se miehen työ? Saako siitä edes välttävän ansion? Kyllä miehen tehtävä on omalta osaltaan turvata perheen elämä. Tällainen tanssija saa höpsöjen naisten huomiota yllin kyllin- tuskin edes haluaa vakavaa suhdetta. Liian sliipattu ulkonäkökin on epämielyttävää. Miehekkyys on ihan muuta kuin kumisevat raamit.

Vierailija

Jos nainen olisi strippari, miten moni täällä kehuisi ja puolustelisi? Työ on työtä mutta sekin on valinta. Tanssijana oleminen merkitsee myös että tykkää näyttää itseään muille ja nauttii huomiosta. Jokaisen pitää olla itselleen rehellinen. Minä suosin hiljaisempia ja introverttejä miehiä. Siksi en haluaisi Jennyn tavoin Hunksia kumppanikseni.

Vierailija

Jenny menetti, ei Kimmo. Fiksu ja raamikas mies ei tarvitse naista, jonka ajatukset kulkevat lapsellisella tasolla. Ei ollut Jennin persoonallisuutta mairittelevaa töksäyttää mielipiteitään toisen sivutöiden luonteesta niin provosoivasti ja tyylittömästi. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat