Tyyppejä, jotka käyttäytyvät huonosti, pidetään usein aitoina – väärin!

Tyyppejä, jotka käyttäytyvät huonosti, pidetään usein aitoina – väärin!

Anna Perhossa aidointa on syvä kateus itseä menestyneempiä kohtaan. Kuva: Juha Salminen

Aitous liitetään usein asioihin, jotka ovat olleet olemassa rautakaudesta lähtien. Siksi Paavo Väyrystä äänestetään edelleen, kirjoittaa Anna Perho.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Tämä on juuri niitä kolumneja jotka eivät johda yhtään mihinkään ainakaan hyvään. Yhtä hyvin voisi miettiä onko naisen orgasmi tai  ejakulaatio silkkaa kus-ta-etusta.

Matkustan ympäri maailmaa

Anna Perhon kolumnit ovat osuvia, ja ilahduttavat tavalla tai toisella aina. Annalle kuitenkin terkkuja, että favela-kierroksia järjestetään myös favelan sisältä käsin, asukkaiden järjestäminä. Näin ainakin Riossa. Olen ollut paikallisoppaan mukana Rochinhan favelassa, missä kierrettiin aluetta kävellen. Opas kertoi villejä tarinoita kujilta ja kertoi toki rehellisesti alueen ongelmista, mutta pääpaino oli esitellä mitä kaikkea hyvää yhteisö on saanut omalla yhteistyöllään alueella aikaiseksi. Favela-kierroksen maksusta osan sai opas, ja osa käytettiin favelan yhteisöprojektien kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Suosittelen vahvasti, jos ja kun joku Rion suunnalla liikkuu😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Enpä ole kauheasti lukenut, koska olen pohjimmiltani positiivisen optimistinen ihminen ja Anna on enempi sellainen kyyninen  negatiivinen pistelijä. Sinne tänne kun pistelee niin kai sitä aina johonkin osuu pimeässäkin. 

Useinmiten muistan hänestä lähinnä keittiön pöydällä olevan wc-paperirullasta joka laittoi miettimään enemmän kuin suurin osa näistä kolumneista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat