Heidi Sohlberg joutui jälleen leikkauspöydälle: ”Syövän paskiainen ei tuu enää koskaan tähän kroppaan”

Heidi Sohlberg joutui jälleen leikkauspöydälle: ”Syövän paskiainen ei tuu enää koskaan tähän kroppaan”

Heidi Sohlberg sairasti vaikean rintasyövän kaksi vuotta sitten. Kuva: Jonas Lundqvist / Sanoma-arkisto

Rintasyövästä selvinnyt Heidi Sohlberg joutui jälleen operoitavaksi riskitekijöiden vuoksi.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

No ohhoh olipa kommentti sulta😣
Aivan mahtavaa, että Heidi tuo syöpätaisteluaan tutuksi ihmisille ja näin lisää tietoisuutta. Kai sen nyt tyhmempikin ihminen tajuaa, että syöpiä on vaikka kuinka paljon erilaisia. Juuri tuota reipasta tsemppiasennetta syöpäpotilaat kaipaa eikä tuommoisia katkeria kriittisiä toisen mollaamisviestejä.

MsK

Syöpäläinen..onpa törkeä viesti sinulta..varsinkin jos sinulla on omaa kokemusta syövän kanssa elämisestä, taistelusta, hoidoista, toipumisesta ja pelon kanssa elämisestä. Ymmärrät varmasti kuinka huojentunut ihminen on joka on jo pelännyt menettävänsä elämänsä tai ettei saa nähdä lapsiensa kasvavan..anna toisen kertoa omasta kokemuksestaan omalla tavallaan..jos sinulla on omaa kokemusta ei sen kuuluisi tehdä sinusta Heidin kritisoijaa vaan selviytymistarinoita voi olla monenlaisia. Ja jos ei ole mitään hyvää tai rakentavaa sanottavaa,voi olla mitään sanomatta. Miksi pitää toisia painaa alaspäin ja olla pikkumainen..elämästä on syytä olla kiitollinen, jokainen joka on pelännyt kuolevansa ei varmasti enää takerru pikku asioihin. Empatiaa ja inhimillistä otetta päiviinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Moranderi

Miespuolisena täsä kirjottelen... Elikkäs, kellään ei ole oikeutta vähätellä syöpää, sen vaikutusta psyykeen, ei siihen pään päällä riippuvaan hiuskarvalla sidottuun miekkaan joka jokaisen syövän selättäneen päällä roikkuu. Jokainen syövän selättänyt on kova naama jo sinänään, ja jos tuo sitä ihmisten tietoisuuteen ujostelematta, se on pelkkää plussaa.

Ja sitten se mitä en saa oltua sanomatta (kohta tulee sanomista muilta...), Heidi on ihmeellisen kaunis tuossa sairaalakuvassakin, vaikka ei ole meikkejä eikä mitään <3 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat