Yksiön sisustus ja keittiöremontti nollabudjetilla – katso kuvat oululaisen Katin löydöistä

Nollabudjetilla sisustettu yksiö ennen kuin Kati Valjus sai sinne hankittua huonekaluja ja sisustustavaroita. Kuvat: Katin kotialbumi

Miten tuhansien eurojen kalusteet ja lattian voi saada ilmaiseksi? Roskalava-ammattilainen kertoo vinkkinsä.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Työtä tekevä

Vien kaiken vanhan tavaran jätepisteisiin, en anna kenellekään, miksi antaisin persaukisille ja lusmuille tavaraa jonka minä olen maksanut!

Hienis

Mua jotenkin inhottaa ajatus toisten likaisista kamoista. Jo sana roskalavaryhmä kuullostaa hirveälle. Kannatan kierrätystä ja peukut tälle naiselle, tykkään hänen meiningistään. Mutta huijareitakin on liikkeellä. Auliisti annetaan oikeasti roskaa toisen hoteisiin ettei tarvitse itse maksaa kaatismaksuja. Tarkka saa olla ja vaivaa nähdä kun tätä harrastaa. Nykyään on niin helppoa ja halpaakin ostaa kaupasta jos merkillä ei ole väliä ja seuraa alennuksia. Lisäksi tietää varmasti että tuotteet on puhtaisia. Enkä nyt välttämättä tahtoisi nippusiteillä korjattuja juttuja omaan kotiin. Taidan olla hienohelma....

Vierailija

No miksi h******ssä sä laittaisit sut itsemaksamia kamoja roskiin? Alkaa sapettaa just tällaisten idioottien toiminta. Perinteistä suomalaista ajattelua ”jos mulla ei ole, niin ei kenelläkään muullakaan.” Toivottavasti oli provo.

Vierailija

Hyi helkkari, en ikinä ottaisi jollain muulla ollutta petauspatjaa! Mistä ikinä tietää, onko se ollut jossain ludekämpässä?

Vierailija

Itsekin sukulaisena, joka on tarjonnut omasta näkökulmasta katsottuna hyväkuntoista tavaraa, sekin otetaan loukkauksena. Sukulaiselle, kuten kenelle hyvänsä muullekin voi sanoa, ettei ota juttuja vastaan, vie kierrätykseen. Mutta jos kaikesta haluaa selvitä usean sijoitusasunnon kanssa ilman, kannattaa ehkä miettiä, olisiko omassa asenteessa jotain muutettavaa?

Vierailija

Käsite hienohelma ei mielestäni sovellu tilanteeseen, jossa säästää itse halvempiin tuotteisiin ja on ilman sen aikaa, kun säästää, koska ei halua ottaa käytettyä. Se on vain oma valinta.Toivottavasti vain ei tuota ongelmia antaa asioita pois, jos alkaa kertyä tavaraa nurkkiin. Osa kun tuntuu kadehtivan sitäkin, että joku pystyy jotakin antamaan, uutta tai käytettyä.

helppoo

Oulussa saa helposti ilmaiseksi kaikkea jos on millä hakea. Tuttu sai vuodesohva ilmaiseksi, kukaan ei ollut edes käynyt katsoon vaikka meni n viikko ennen kuin sai peräkärryn. Ei siis kukaan ollut edes käynyt katsomassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat