Sivut

Kommentit (96)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Osin totta, mutta ei läheskään koko totuus. Paljolti "sänkyyn" pääsevät ne miehet, jotka osaavat mutkattomasti tai sitkeästi vongata ja jotka ovat pintapuolisesti "komeita" -  mutta päästään täysiä mulkvisteja.

Tämä ei pidä paikkansa, kyllä kaikki pääsee sänkyyn kun se oikea löytyy. Molemmille oikea siis!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jy

on jutuista pulaa tällä roskalehdellä, kun pitää tilaajien ruveta sivuja täyttämään. Vieläpä seksikokemuksilla. voi on se niin muotia nyt saada ja retostella. toimittajat hei, avautukaa omilla nimillä ja kertokaa miten teillä peitto heiluu, saa lukijatkin nauraa tai inhota. riittää sitten kahvillakin jutunjuurta, hah....ja hyi

Fakta: lue mitä lakiteksti sanoo

Siis J.O.S. teko E.I. a.i.h.e.u.t.a. pahennusta (= jos kukaan ei huomaa tai kukaan ei asiaa moiti) saa luonnossa ja missä vaan harrastaa rakastelua.

VilleV

Tyttöystävä otti suihin laivan kannella ja yläkannen ihmiset seurasivat. Laukesin suuhun ja yleisö taputti. Tyttö nieli mällit, nuoli kalun puhtaaksi ja jatkoimme risteilyä.

Painaja

Mitä jos mies tekee sen mitä häneltä odotetaan, mutta hän ei itse hommasta saa isojakaan irti, ja tulee jos on tullakseen ja silloinkin vain pienenä luikauksena ilman sen ihmeempiä viboja. Tuntuu turhauttavalta koko laji.

Kokemusta

Naiset aina haaveilee kaikenlaisesta mutta harva oikeasi toteuttaa haaveitaan. Koko elämäni aikana olen tavannut vain kaksi naista jotka ova sinut seksualisuutensa kanssa. Ja uskaltavat tehdä/sanoa sen mistä pitävät ja mitä haluavat. 

Niin että se niistä "rohkeista naisista".

Ercci

Nuorena tuli kokeiltua usein kimppaa tai Miesystäväni kanssa riskipaikoissa.

Ihmeellisin juttu on ehkä se kun hässitiin hiljaa ja viereisessä huonessa kaksi n 10 v. Poikaa pelaamassa tietsaa. Tutkimattomia ovat herran tiet, sillä n 20 v. Myöhemmin seurustelin näitten poikien serkun kanssa ja törmään heihin. Ei ollu hyvä fiilis...

Vierailija

Koulun vessassa semmosessa isommassa lukittavassa kopissa missä on oma lavuaari mä makasin sillai puolittain lavuaarin päällä ja poikaystävä mun päällä. Hankalaa mutta tosi ihanaa silti. Seksi sen kaa on aina ihanaa ja muutenki molemmat kiihotutaan eniten ihan tavallisessa lähärissä. Se lisää kiihkoo kun meidän ei sais ehkä harrastaa seksiä ainakaan koulussa.

Kassikotka

Ainoa rohkein ja edes etäisesti seksiin verrattava kokemukseni oli, kun viisi vuotta nuorempi tyttö tuli ehdottelemaan ja selvisin puhumalla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat