Tähtien lääkäri Aki Hintsa: "Mittasin onnellisuutta materialla"

Tähtien lääkäri Aki Hintsa: "Mittasin onnellisuutta materialla"

Lukittu
Aki on kotiutunut Sveitsiin hyvin. Hän puhuu lapsille suomea, vaimo Linda sveitsiä ja lähipiiri ranskaa. ”Lapsillani on kaksoiskansalaisuus. Minulle on tärkeää, että myös suomalainen identiteetti tulee heille tutuksi.”

Formulatähtien ja huippu-urheilijoiden lääkärinä tunnettu Aki Hintsa, 56, kadotti elämänsä hallinnan reilu kymmenen vuotta ­sitten. – Minun täytyi tarkistaa, kuka olen ja mitkä ovat tavoitteeni.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Eihän se tyhmä, joka myy - vaan se, joka ostaa. Rikkailla on rahaa, mitä tunkea tällaisten helppoheikkien perseisiin.

Rikkailla ja heidän pennuillaan on myös varaa kehittää itselleen kaikensortin huomionhakuisia "sairauksia".

Kirjoittaja et tiedä faktoja. Sveitsissä ei tarvitse olla rikas mennäkseen yksityisklinikan vastaanotolle, ja jonka sairasvakuutus korvaa. Yksityisklinikoita on pilvin pimein... Maassa ei ole terveyskeskusksia kuten Suomessa, joten se omalääkäri haetaan vaikka useamman lääkärin perustamalta yksityisklinikalta. Tässä ei ole sveitsiläisen silmin mitään ihmeellistä. Mutta suomalaista se tuntuu haittaavan kommentista päätellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
soinilainen

On käsittääkseni kylläkin syntynyt virallisesti Soinissa - synnytys saattanut tapahtua Seinäjoella sairaalassa, kuten monen muunkin Soinilaisen kohdalla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat