Nyt on iloisia kuulumisia sillä täällä ollaan menossa kohti unelmaa. Sain idean alkaa toteuttamaan suurta pitkäaikaista haavettani. Haluaisin perustaa oman kampausyrityksen. 

Pääset lukijana seuraamaan matkaani kohti yrittäjyyttä sekä työvaiheita. Lupaan kirjoittaa rehellistä tekstiä erilaisista vaiheista ja jakaa omia ajatuksiani sen myötä.

Näin ideani syntyi

Kampausala on aina kiehtonut, mutta harmikseni kärsin hajusteyliherkkyydestä, jonka vuoksi en pysty työskentelemään kampaamoissa. Kampausten tekeminen on aina kiehtonut ja olen saanut erilaisia yhteydenottoja tuttaviltani liittyen hiustenlaittoon ja tehnyt monia erilaisia kampauksia heille. Viimeksi viime viikolla sain ystävältäni viestin, jossa hän pyysi minua laittamaan hänen hiuksia juhlakuntoon. Ilahdun kovasti joka kerta, kun minua pyydetään tekemään jotain, missä pääsen toteuttamaan jotain hiuksiin liittyvää. Tulee hyvä mieli, kun voin olla avuksi ja samalla oma kokemus hiusten laitosta on kasvanut. Myös palaute kampauksista on ollut positiivista ja se on saanut minut uskomaan yhä enemmän omiin kykyihini. 20- vuoden kokemuksella kampausten tekeminen luonnistuu hyvin. 

Vaihe 1. Olen ottanut jo selvää mm. toiminimen perustamisesta. Yritykseni toiminta olisi osa- aikaista ja tekisin hiuskampauksia kysynnän mukaan. Minulla on vahva luottamus siihen, että tästä tulee vielä hyvä juttu. 

Tämä on vasta ensimmäinen askeleeni ja lisää yrittäjyydestä kerron lisää, kunhan pääsen vauhtiin. 

Olisiko sinulla hyviä vinkkejä yrittäjyyteen liittyen tai oletko harkinnut samaa, kuin minä? Yrittämistä. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kiitos paljon kannustuksesta 😊. Hyvillä mielin oon lähdössä tähän hius juttuun sillä se on ollut suuri haave jo pitkään.

Helena Peltokangas

Mira/Blinger Shimmer -blogi

Olen joskus pohtinut, mutta meillä on jo yksi yrittäjä perheessä niin se saa tällä hetkellä riittää - ei kyllä ole poissuljettua, että joskus itsekin samalle tielle lähtisin.. Tsemppiä oman yrityksen kanssa :)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Mieheni on yrittäjä ja mietin ennen kans samaa, kuin sinä, mutta omat unelmat johtivat tällaiseen. Onnea on se, että mun työ on osa- aikasta eli, vain kysynnän mukaan tapahtuvaa, joten kaikki on mahdollista 😊. Kiitos viestistä 😊

Helena Peltokangas

Sanna, Parturi-kampaaja yrittäjä

Hei!

Kirjoittelit hajusteyliherkkyydestä jonka takia et voi työskennellä kampaamoalalla.

Ajattelin kertoa että monikampaaja kyseisestä asiasta kärsii, mutta nykyään on vaihtoehtona perustaa hajusteeton kampamo. (Ystävälläni tälläinen Jyväskylässä)

Suomalainen SIM tekee täysin hajusteetomia tuotteita, värit, pesutuotteet yms. Joten jos ala kiehtoo niin suosittelen. Hajusteettomille kampaamoille varmasti enemmänkin kysyntää, koska moni ihminen samassa tilanteessa kuin sinä.
Tsemppiä tulevaan!

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Ilo kuulla tällaisesta vaihtoehdosta. Täytyy ottaa oikein selvää Hajusteettomista yrityksistä 😊 ja perehtyä hyvin tuotteisiin. Kiitos paljon kommentistasi 🤗. Mulla on myös samalla atooppinen iho,

Helena Peltokangas

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Suur kiitokset 😊. Heti ens viikolla laitan hommat rullamaan ja siitä tuun kertomaan myös tänne blogiin. 🤗 Hyvällä energialla kohti uutta.

Helena Peltokangas

Marianne / STAY FRESH

Huippua! Ja kauniita lettejä :) Täällä yksi yrittäjä laskutuspalvelun avulla jo kolmatta vuotta ja itseasiassa jo myös kolmella alalla (raakakakut, some/blogi, valokuvaus/sisällöntuottaja) :D 

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Vau! Yrittäjyys on nähtävästi ihan sun juttu 😊. Ainakin viestistäsi saa sellaisen kuvan. Kiitos paljon. 🤗

Helena Peltokangas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla