Leteillä saa tehtyä kauniita koristeita hiuksiin ja halusin tuoda ohjeet videon muodossa jos saisin sinutkin kokeilemaan tällaisia itsellesi tai ystävällesi. Blogissani on teemana syyskuun ajan erilaiset lettikampaukset.
 
Videossa on nämä kolme lettikampaus ohjetta samassa järjestyksessä
 
 1. Koriste letti etuhiuksiin
 
Aloitin letin sivujakauksesta ja näin ollen letistä tuli näyttävämmän näköinen. Tarkoitukseni on tehdä hollantilaista lettiä etuhiuksiin niin, että otin hiuksia letittäessä, vain ylhäältä takaa. Letitin lopuksi letin loppuun ilman, että otin enää hiusosioita lisää. Video antaa paremman ohjeen. 
 
 
2. Letitys hiuspanta
 
Aloitin letin korvan yläpuolelta. Ei ole väliä aloittaako letin vasemmalta tai oikealta. Myöskään jakauksella ei ole merkitystä. Tein letityksen kolmella hius osiolla ja otin hiuksia lisää ainoastaan etuhiuksista. Letitys tapahtui alakautta. Lopetin letittämisen toisen korvan kohdalla, laitoin ponnarin ja pinnin, jotta letti pysyy hyvin piilossa. Kampaus näyttää aivan siltä, kuin siinä olisi panta. 
 
 

3.  Hollantilainen letti etuhiuksiin

Tein aloituksen kolmella ja letitys tapahtuu alakautta. Lopetin letityksen päälaelle, jonka jälkeen letitin normaalisti letin loppuun. Laitoin lopuksi ponnarin pitämään letin hyvin kiinni.
 
 
Löydät lisää erilaisia vinkkejä Facebook sivultani Hymyillään blogi
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Oi kiitos paljon 😊. Parasta onkin tehdä kampauksia jollekin toiselle. Leteillä saa kyllä aikaa erilaisia ja vaihtelevia kampauksia. 😊

Helena Peltokangas

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Itsekin tykkään tehdä leteistä, mitä erikoisempia kampauksia. Kiva kuulla, että tykkäät vinkeistä ja iloista päivää sinulle 😊. Kiitos, että kommentoit.

Helena Peltokangas

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Kyllä uskon, että onnistut varmasti. Totta puhuen hiustenlaitto on kyllä vaatii paljon kärsivällisyyttä ja aikaa. Itse tykkään ihan mahottoman paljon laittaa hiuksia 🤗.

Helena Peltokangas

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017

Toivon, että näistä on sinulle apua. Ainakin hyvää pautetta on tullut. Kiitos kommentistasi 😊

Helena Peltokangas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla