Olen aina tuunaillut vaatteita. Kaulapanta syntyi vanhan hameen henkselistä

Kaupoissa tähyilen: Poolopaidat hoiiii... Kilpikonnakaulukset huhuuuu...täällä kaula, joka haluaa leikkiä piilosta.

Ihminen vanhenee kahdella tavalla. Rypistyen tai veltostuen. Kuulun veltostuvaan tyyppiin ja sorry vaan Veltto Virtanen, veltto ei ole puoleensa vetävää. Pitäisikö antautua maan vetovoiman vedettäväksi ja vältellä peiliä? Kerro kerro kuvastin, miten peiliä voisi tässä maailmassa vältellä? Ai niin, antamalla kaihin kasvaa.

Neulaus tiukentaa ihoa

Monia tehokkaita hoitokeinoja voi tehdä kotona.  Taistelu velttoilua vastaan kannattaa aloittaa heti. Varsinkin huultenympärysalue ja kaula vaativat järeämpiä aseita.

Mikroneulaus on yksi suosikkihoitoni! Harmittaa etten ottanut telaa tänne. Australian maahantuloviranomaiset olisivat  saattaneet rikkoa sormenpäänsä sitä pyöritessään. Tuskinpa olisivat antaneet minun rullailla demoksi heille, joten se odottaa auringon rypistämää iirispiiristä Suomessa.

Mikroneulaustela on kuin pieni maalaustela neuloilla. Kun rullailet sillä, saat aikaan mikroskooppisen pieniä reikiä.  Kollageeni ja elastiinisäikeet, jotka  laiskottelevat aikuisen ihmisen ihossa ryhdistyvät,  nousevat seisomaan kuin sotilaat käsi lipassa ja pum, ihosi on kimmoisampi. Reikien hyödyntäminen on järkevää. Hyaluronihappoampulli tai naamio telauksen jälkeen tehostaa vaikutusta.

Olen metsästänyt  mikroneulaustelaa täältä, mutta NO RESULT. Hoito on luonnonmukainen, sillä siinä käytetään hyödyksi ihon omaa parannusjärjestelmää. Tiedämme entuudestaan, että  jos ihoon tulee haava, itseään parantava systeemi pyrkii korjaamaan sen. Iho punoittaa hoidon jälkeen, mutta rauhoittuu parissa tunnissa. Sattuuko se, moni ajattelee. Mitä nainen ei olisi valmis kestämään kauneutensa takia? Otsa on herkin alue, mutta tulosten toivossa, pieni kipu on siedettävää.  Olen telannut myös vatsanahkaani. Kroppatelat ovat isompia ja neulat pitempiä. Vatsaa voi siis kiinteyttää mikroneulauksella.

Kirahvin kaulaa palelee usein, joten joku suoja siihen pitää saada. Markkinoilla ihastuin tähän pantaan.

 

Ledvalohoidon voi tehdä kotona

 

Raahasin suomesta mukanani  LED valohoitolaiteen. Se on yöpöydällä mutta silti unohdan sitä käyttää.  Tilasin sen netistä ja harmitti, kun käyttöohjeet olivat  kiinaksi. Youtubesta löysin selostuksen ja videoita laitteen käytöstä.  Punainen valo kiinteyttää. Sininen supistaa ja rauhoittaa, oranssi hoitaa ryppyjä. Ledvalohoidosta on ihmisillä hyviä kokemuksia silmänympärysalueen ja kaulan ja leuan alueen hoidossa.

 

Micellaarivesi on suosikkituote. Aamun piristys

Kosmetologiminä heräsi hetkeksi

Aamulla herään 6.30 ja tarkoitus olisi joka aamu venytellä rautakankimainen keho  auki. 7.30 aloitan työt. Tapasin uuden ihmisen. Ruotsalaisen Marian, joka tarjosi minulle Roobois yrttiteetä ja sain monta uutta vinkkiä itseni hoitamiseen. Hän on joogaopettaja ja meditaationainen.

Hauska meditaatiomantra jonka hän vinkkasi minulle menee näin...sa...ta..na...ma... se kuulostaa kiroilulta.

Samaan aikaan voi nipistää sormia yhteen: peukku+etusormi=SA, peukku +keskisormi=TA, peukku+nimetön =NA, peukku+pikkurilli=MA, tämän mantralaulun pitäisi auttaa muistihäiriöihin...  uskoo ken tahtoo, mutta minä kokeilen kaikkea, joka saattaa olla hyödyksi haparoivalle muistilleni.

 

Koko elämä on uusien asoiden oppimista

Ikä ei tee naisesta vanhan näköistä. Pahin vanhentaja on asenne. Iloinen asenne on valokynää tehokkaampi. Iloinen asenne ei ole ostettavissa. Tai tottakai on...valehtelin...LouisVuittonin laukku tekisi minut iloiseksi... Joskus olemme bluussimuudissa.

Bluussimuudi on luova tila. Tila jossa uudistutaan ja tehdään päätöksiä. Tarpeellinen itsensäkokoamiseen. Ota bluussaava itsesi syliin. Sytytä kynttilä tai kaksi. Anna kyynelten tulla. Avaa Netflix ja klikkaa komediasarjoja. Naura läpi kyynelten. Jos haluat kunnolla itkeä, valitse draamaa... Kyllä nainen keinot keksii. Bluussimuudissa ihmiset toimivat eri tavoin. Itse vetäydyn koloon, miettimään.


 

Laitetaan kaulat koreaksi ja kaulaillaan kavereita. Soitetaan bluussia jos on tarvetta. Moodit tulevat ja menevät.

 

Bytheheart

iirispiiris

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Marjaana

Kiva juttu! Kaula veltostuu jos kaulan lihaksia ei harjoittele, urgh! Olet muuten paljon Meryl Streepin näköinen, viimeinen kuva on kuin elokuvasta Devil wears Prada👠👠👠👠👠👠. Kiitos kivasta blogista, ja ihanaa päivän jatkoa, ja kiva mantra jooga...aion panna kokeiluun!

iris
Liittynyt27.9.2015

Kiitos,olisipa myös Streepin näyttelijäkyvyt. Upeaa tulla verratuksi häneen. Kiitos ja mantraillaan:)

NS

Moi! Huh, mitähän mä kirjoittaisin! Löysin sun blogin eilen ja olen mykistynyt! Oot ihan mielettömän inspiroiva! Täällä kirjoittelee 25v 185cm nainen Suomesta :) Luin illalla jotain muuta blogia ja huomasin jonkun sun kirjoituksen tuosta oikeasta reunasta. Ensimmäisenä selailin kuvia ja ajattelin, että "ihan mielettömän kaunis nainen, minkälaistahan elämää hän elää". Äsken sain luettua kaikki postaukset.. Sen lisäksi, että olet mielettömän kaunis, olet myös mielettömän rohkea ja inspiroiva!! Vau! Kiitos upeista kirjoituksista!<3 Olen itse nyt sellaisessa kohdassa elämää, että opettelen hallitsemaan ajatuksiani, mieltäni. Opettelen siis pois vanhoista rajoittavista ajatusmalleista ja kiinnostus on herännyt myös henkisiin asioihin. Siis mm. tietoisuuteen ja värähtelyihin. Kiitos vielä sun blogista, jään ehdottomasti lukijaksi <3 Sain ihan uskomattoman paljon inspitaatiota, kiitos kiitos kiitos! <3

iris
Liittynyt27.9.2015

kiitos, upeasta palautteesta. Me pitkät pidämme aina toistemme puolia:) ihanaa, jos insiproin. Aloin samassa iässä henkiselle tielleni kuin sinä olet nyt. Olen elämälle utelias, rohkeudesta en tiedä. Kauniita olemme, kun viihdymme itsessämme. Iän myötä sitä viihtyy paremmin ja paremmin. Kiitos, annoit hyvän mielen tänne,<3

Vierailija

Susta tulee vielä tähti-bloggaaja. Mutta kuten jo muutkin ovat vinkanneet, että miten saisit blogista paremman, niin kannan korteni kekoon: Sun täytyy tehdä uusiksi tuo sun blogin otsikko (ensimmäinen kuva, johon olet kirjoittanut blogin nimen). Se on ensimmäinen asia, minkä ihminen näkee, kun avaa blogisi. Se olisi hyvä olla erityisen tarkasti mietitty. Se on blogin ensivaikutelma. Onneksi jatkoin siitä huolimatta eteenpäin, koska sisältö onkin ihan superia. Tämä oli ehdottomasta rakastava ja fanittava kritiikki, ja jään odottamaan tulevia postauksiasi.

iris
Liittynyt27.9.2015

Kiitos, krittiiki on asiallinen. Palkki on Työn alla ja hautumassa...pikkuhiljaa etenen.:) otin kritiikin vastaan rakkaudella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuusikymppinen kosmetologi, joka uskoo muutoksen voimaan. Hän KonMarittaa kotinsa ja tekee virheen aarrekarttaansa. Hänellä on laukussaan seitsemän kertaa suurentava peili ja päälakea koristaa silmälasien kirjo. Rakkaus muotiin, kosmetiikkaan ja hyvinvointiin ei koskaan kuole, mutta sitä pitää päivittää. 

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram