Wilma työpaikoille! 5 syytä, miksi koulusta tuttu palvelu hyödyttäisi myös työyhteisöissä

Wilma-palvelun käyttö on totista hommaa. Kuva: Shutterstock

Kommunikointi ja erityisesti työntekijöiden kyttääminen helpottuisi kummasti, jos työpaikoillekin saataisiin Wilma-palvelu.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Santra

Vielä enemmän, todella kipeästi, sitä tarvittaisiin vanhustenhuollossa!

Omaiset tietäisivät mitä tapahtuu vanhuksen voinnissa, hoidossa, lääkityksessä jne. Hoituisi tiedot kerralla hoitohenkilökunnalle ja kauempanikin asuville omaisille.

Vierailija

Työpaikka-Wilman jälkeen voisi kokeilla parisuhde-Wilmaa: Roskat jätetty viemättä, sukat keskellä lattiaa, ei puhunut aamulla mitään, seksi oli huonoa, ruuassa oli liian vähän suolaa!

Toki jotkut varmaan osaisivat myös antaa positiivista palautetta (kulta, olet ihana, pus!), mutta veikkaukseni on, että Wilman käyttö työelämässä tai parisuhteessa johtaisi kapinaan.

Jos Wilmaa käytettäisiin oikeasti vain tärkeän tiedon välittämiseen, se olisi ihan ok, mutta kun siitä on tullut todellakin kantelupukkiväline. Oma kokemukseni lapsen ala-asteelta oli, että opettajat ilmoittivat Wilman kautta joka ikisestä lapsen tekemisestä/sanomisesta, mikäli se ei heitä miellyttänyt, esim. ilmoitettiin lapsen heittäneen kynän lattialle. Todella harvoin ilmoitettiin mitään positiivista, tleensä aina negatiivista. Toki tiedostan, että Wilman käyttäjiä on erilaisia ja niitäkin on, jotka käyttävät sitä fiksummin, mutta väkisinkin mietitytti, mikä on se hyöty siellä takana ja millä lailla sen käyttö on ketään osapuolta kohtaan rakentavaa. Wilmassa on se sama ongelma kuin some-kanavissa, sen kautta on helppo huudella ja jopa kiusata.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat