Ulla Virtasen mielestä ei ole noloa keräillä muumimukeja tai ämpäreitä: ”Ilo ja innostus ovat aina ihailtavaa”

Ulla Virtasen mielestä ei ole noloa keräillä muumimukeja tai ämpäreitä: ”Ilo ja innostus ovat aina ihailtavaa”

Ulla Virtanen haluaa tykätä asioista ilman turhaa nolostelua. Kuva: Juha Salminen

Kuvitellaan, että oma arvo nousee kohisten, kun toisten makuasioita arvostelee kovaäänisesti, Ulla Virtanen kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nautitaan kukin pienistäkin as...

Asiaa! Ja jos suhtaudut asioihin/ elämään positiivisesti pidetään sinua vielä tyhmänä. Älykkyydeksi ja viisaudeksi turhan usein mielletään juuri negatiivisuus ja muiden arvostelu.

Vierailija

Mielestäni tällaisessa väitteessä on sisäänrakennettuna vastakkainasettelu uhriutuminen jota populistit usein käyttävät ja samalla se on älyllisesti tavattoman väärä väite, koska asioissa on yleensä aina sävyjä. Positiiviset ihmiset käyttävät usein positiivisuuttaan lyömäaseena nostaen sillä itsensä erityisempään asemaan kuin muut ja ovat samalla toisinaan myös todella suvaitsemattomia muunlaisia persoonallisuuksia kohtaan-osalla lihavista on samaa vikaa...

Positiivinen ihminen on useammin täysi mulkku ja arvostelija  kuin esimerkiksi realistinen pessimisti  hän vain peittää sen postiivisuuden viittaan .

Kaikki myös riippuu ajasta, moni on ehkä tuominnut Pentti Linkolan monin tavoin negatiiviseksi ihmiseksi aikoinaan, mutta nyt hänen voisi väittää olevan näkijä edeltäkävijä visionääri ja ehkäpä jopa nero.

Tiedä häntä, itse olen lähinnä lukenut sarjakuvia enkä maailmanmenosta ihmisistä paljon mitään ymmärrä.

Minulla hommat hoituu

Tähän uusimpaan Rytmihäiriö-tekstiin kommentti: ei tarvitse olla hidas, vaikka vetää viivan viivoittimella, kuten vieruspulpetin tyttö.
Minä olen erittäin tarkka ja nopea. Olisin tehnyt viivat viivoittimella ja vielä kaiken sen, mitä sinä teit viivojen piirtelyn aikana, nopeammin kuin te kaksi yhdessä teitte toimenne.
Olen aina ollut tarkka, huolellinen ja nopea. Tästä myös olen kiitosta saanut. Kotini on aina tiptop ilman mitään siivoustressiä tms. Se on nopean ja tarkan ihmisen etu tästä kyvystä. Joten huolimattomuutta ei voi perustella jollain rytmierolla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat