Yksin lasta odottava bloggaaja Iida, 25, löysi uuden rakkaan: ”Tuttavani kysyi, millainen mies tapailee raskaana olevaa naista”

Yksin lasta odottava bloggaaja Iida, 25, löysi uuden rakkaan: ”Tuttavani kysyi, millainen mies tapailee raskaana olevaa naista”

Helsinkiläinen Iida Åfeldt on tänä vuonna kuvaillut blogissaan, millaista on odottaa vahinkolasta yksin. Kuvat: Iidan kotialbumi

– Raskaus on avannut silmäni erilaisille miestyypeille, kertoo yksin lasta odottava Iida Åfeldt.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Hmm mielenkiintoinen kirjoitus.  Oot vasta 25v. Olis kiinnostavaa tietää mikä on nykyinen parisuhde tilantees 10v. kuluttua. Kaikkea hyvää .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Luulen että sitten kun lapsi syntyy voi tulla aika iso kriisi tämän nykyisen miehen kanssa. Ei se huuto, valvominen ja kakkavaipat mitään suurta romantiikkaa tuo esiin parisuhteesta. Pikkulapsiaikana monet parisuhteet kariutuu, vaikka jälkikasvu olisi yhteistä. Edessä voi olla ero hyvinkin pian. Toisaalta, jos tämä uusi mies on yhtä ihmeellinen kuin tässä mainostetaan niin voivat olla yhdessä muutaman vuoden päästäkin. Sekin on nykyaikana kai saavutus joillekin.

Vierailija

Hieman realistisenpessimistisenäkyynikkona suhtautuisin aavistuksen verran kriittisesti tilanteeseen jossa nainen on raskaana toiselle ja joku mies ihastuu tähän. Jos olisin itse nainen ja näin kävisi ajattelisin kyllä, että parempi odottaa kunnes lapsi on syntynyt ja sen jälkeen katsella miestä uudestaan jos se vielä on maisemissa sellaisiakin miehiä saattaa olla joita kiihottaa tuollainen tila tai nainen saattaa olla sellaisessa henkisessä tilassa että hakee turvaa yms...

Vierailija

Kauhean negatiivissävytteisiä kommentteja.

"Luulen että sitten kun lapsi syntyy voi tulla aika iso kriisi tämän nykyisen miehen kanssa. Ei se huuto, valvominen ja kakkavaipat mitään suurta romantiikkaa tuo esiin parisuhteesta."

Onko vauva-aika oikeasti pelkkää huutoa, valvomista ja kakkavaippoja? Näitä asioitako sinä näet vauva-arjessa? Kannattaisi muuttaa katsetta laajemmaksi - nähdä tuon lisäksi kaikkea muuta, mitä ihanaa se vauva-arki tuo! Nainen synnyttää uuden ihmiselämän, he saavat nähdä yhdessä kasvun, sen mitä vauva oppii ja miten hän kehittyy. Sentään tämän naisen mies näkee kaiken tuon huudon, valvomisen ja kakkavaippojen ohitse; hän näkee kauniin naisen kenestä on tulossa äiti, ja mahdollisesti yhteisen elämän naisen ja vauvan kanssa. Onko niin vaikea kuvitella, että heidän suhteensa pysyisi vauva-arjessa? Eihän se tarvitse kun tietynlaista asennetta, mitä selkeästi ei kaikilta löydy. 

Ei pitäisi lukea ihanien postausten kommentteja - ne pilaavat aina kaiken. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat