Huutokauppakeisarin uusinnat ovat parasta, mitä televisiosta tulee

Huutokauppakeisarin uusinnat ovat parasta, mitä televisiosta tulee

Aina kun avaan telkkarin, sieltä tulee Suomen Huutokauppakeisari. Ehkä muita ohjelmia ei enää tule, koska niitä ei tarvita.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Joojeppe

Suomen television taso on samalla tasolla kuin keisarin kalsarit. Eli kuralla. Suomen televisio ei edes yritäkään enää. Saisivat alkamaan lähettämään venäjän televisiota suomessa. Varmaan putin show on mielenkiintoisempaa kuin sama sonta mitä on tullut jo vuosia.

Iiena

Joo kyllä telkkari ohjelmista suurinosa uusintoja sama tulee monia kertoja!!!. Ketä kiinostaa kattoo heikoinkenkki 10kert. Suomen hauskin tavis älytön!!!👀! Ja niinedelleen! Katsojien aliarvostamista😶! Näin kävi kun tuli verolle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En ole pitkiin aikoihin enää oikein katsellut televisiota, olisiko kohtaa vuosi kun viimeksi avasin omani.

Kylässä käydessä tulee joskus vilkaistua ja tutummassa paikassa saatan jopa selata kanavat äkkiseltään läpi jos ei niin jaksa kuunnella höpinöitä, mutta  eihän sieltä tosiaan tule kuin niitä sekunda-leffoja jotka olivat jo 10-30- vuotta sitten huonoja ja sitten juuri näitä  huutokauppa keisarointeja"ei kyllä pysty ostamaan jos ei saa yli 50 pinnaa voittoa" itkuvirsiä.

Joskus sitten jonkun mökinmummon kanssa tehdään vähän välillä "sosiaalipornoa" ja ostetaan hiukan tappiolla.

Samalla ojelmassa ikään kuin kiteytyy suomalainen "yrittäjyys" kärjistettynä  iso paksumaha hekuli kuhnuri vähän heiluttelee huulta/ nuijaa ja vaimo pitää oikeasti talouden pyörimässä(joskus jopa katsoo ettei touhu mene aivan härskiksi) ja tolallaan. Markku-renki tekee sellaiset työt jotka oikeasti vaativat jotain muuta   osaamista ja on se pienyrittäjä/duunari joka oikeastaan ansaitsisi ne tulot jotka Akilla on ja Akille taas kuuluisi Markun palkka.

 Epäilen tosin että saadaksemme tuotakin huvia joudumme maksamaan tukia about suhteessa kolme euroa yhden euron takia ja silti joudumme tuomaan parempaa tavaraa ulkomailta.

Se on totta ettei suomen televisio edes yritä enää ja ne perustelevat sitä varmaan itselleen interwepsiin siirtymisellä, mutta kun avaat areenaa, katsomoa jne niin mitä sieltä tulee  melko paljon"samaa sontaa" ja hieman uudemmat joutuu katsomaan maksusta linkin takaa jonne on ujutettu myös tv-kanavat (katsomo). Ihmisiä ajataan väkisin  maksullisille kanaville.

Sitten kun annat vähän palautetta niin vastaus on luokkaa: no kun ihmiset toivovat näitä, totta vai ei kuka tietää, mutta haluavatko suomalaiset oikeasti katsella liukuhihnalta jotain sinänsä loistavia Turhapuroja katkeamattomana ketjuna, epäilen.

Onneksi televisiota ei sentään ole pakko katsoa, vaikka veroja joutuu maksamaan katsoi tai ei.

Pakko sanoa että minä myös lopetin TV:n suomalaisten kanavien katselun noin 2 vuotta sitten. TV:stä vaan ei tullut enää mitään mihin olisi viitsinyt aikaansa kuluttaa. Nyt näkyy muutama kansainvälinen kanava ja sieltä ihan tulee oikeita uutisia ja mukavia, uusia elokuvia. Suomen uutisetkin on jotenkin nykyään niin kaunistelevia ja suomea ruusuisten silmälasien kautta katsova, ettei nekään enää pidä paikkaansa. Katsokaapa huviksenne. Meillä siis ei ole toivottu näitä Suomen TV:n ohjelmia ainakaan. Ehkä se on joku Big shotti joka niitä toivoo yksinään?

Suomalaiset eivät vaan osaa

Eipä tulisi mieleenkään katsoa jotain huutokauppakeisaria tai muuta kotimaista "viihdettä". Myös uutiset ovat heikonpuoleisia ja rima on matalalla. Tärkeitä uutisia löytyy maailmalta joka päivä, mutta meillä uutiset ovat kuin aamuteevee-makasiini höystettynä hallituksen propagandalla. Nousukautta eletään ja kaikilla menee hyvin, todellakin.

Tanskalaiset ja britit tekevät parhaat sarjat, USA:sta on tullut muutama hyvä komediasarja. YLE1 ja Teema ovat ainoat kanavat joita voi katsoa, vaikka puolet ohjelmista onkin uusintoja.

Verolla yleä, mainoksilla muuta

Iiena kirjoitti:
Joo kyllä telkkari ohjelmista suurinosa uusintoja sama tulee monia kertoja!!!. Ketä kiinostaa kattoo heikoinkenkki 10kert. Suomen hauskin tavis älytön!!!👀! Ja niinedelleen! Katsojien aliarvostamista😶! Näin kävi kun tuli verolle!

Verolla ei ole mitään tekemistä mainoskanavien uusintojen kanssa, sen verran pitäisi kyllä jokaisen aikuisen tietää. Verolla kustannetaan YLE:n ohjelmia ja Ylessä ei siksi, taivaalle kiitos, ole mainoksia. Minä en katso laisinkaan mainoskanavien ohjelmia; typeriä kilpailuja, huutokauppaa, tanssia, kokkaamista, käsikirjoitettua mukatositelevisiota, ja niinkutsua huumoria; putous, vain elämää jne., kuka noita jaksaa? Joskus talletan jonkun elokuvan ja katson sen ilman mainoksia.

niskavuorenemäntä

Antaa kyllä aika erikoisen kuvan suomalaisista, että tuota löllykkää edes kutsutaan keisariksi. Se ohjelma voitti jonkun kilpailunkin. Sitten se roina jota ihmiset haaliivat kotiinsa. Tuon miehen kanssa en ikäpäivänä kehtaisi kulkea Helsingin Esplanaadia edes pimeällä . Suomessa on hyvä jos näyttää siltä, että juuri tullut yhden lehmän lypsyjakkaralta ja sitten tunnin lapioinut sontaa. Näin se juntti-Suomi voi tuntea jotain ylemmyyttä kun kuuntelee tuon pihapiirin mahtavia pisnesideoita. Pihatossa asuvan Markun askartelu näyttää miten sielläkin päivä saadaan kulumaan mukavasti tekemättä mitään  oikeata työtä. Ennen aikaan tuollaisen porukan lapset olisivat kuolleet nälkään ja kylmään. Nyt meillä Suomssa on päätetty että ne hitaimmatkin pidetään hengissä yli talven. Kyllä kansa tarvitsee leipää ja narreja, panem et circences.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat