Jenni, 24, järkyttyi, kun mies yritti ”tuikata ilman kumia” – naiset kertovat seksikumppaniensa kondomikiukuttelusta

”Vitsi nää kortsut on rasittavia, kunpa ei tarvisi käyttää kortsua, ei tunnu yhtä hyvältä, vaikee olla eri asennoissa” ja muut kootut selitykset kumin skippaamiselle. Kuva: Joonas Salo / Sanoma-arkisto

Kondomin käyttöä opetetaan jo koulussa, mutta silti se näyttää olevan toisille vaikeaa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Mies ei sitä pettymystä voi tuntea, kun nainen tulee raskaaksi tai saa sukupuolitaudin. Joka voi altistaa syövälle. Eli haista sinä kondominvälttelijä pitkä pas.a.

No kyllä muuten voi! Myös naiselta tarttuu spt mieheen ihan samalla lailla kuin naisellekkin mieheltä ja se raskaudesta kuuleminen on VARMASTI pahempi miehelle, kuin naiselle. Eli haista sinä kumikeijo sitä kortsuas anaaliseksin jälkeen

Doc

Kumin käyttö on hankalaa todennäköisesti siksi, että kun suhteesta puuttuu tunneside: vaaditaan kaikki mahdollinen kiihoke (mukaan lukien häiriötekijöiden poistaminen kuviosta), että homma luistaa. Menee samaan kyytiin sen kanssa, että valitaan mahdollisimman ulkoisesti viehättävä kumppani. Kun lasketaan yhteen ulkoinen viehätys ja uuden kumppanin jännitys, päästään yli kriittisen rajan. Mutta heti kun uutuuden viehätys häviää, täytyy löytää uusi kumppani.

Tämä lienee miesten vastine sille, että naiset voivat semivapaasti valita, esim Tinderistä, itselleen fyysisesti vaikuttavan miehen.

Itse olen sitä mieltä, että asiat tulee toteuttaa fiksusti, mieluiten tutun kumppanin kanssa, ilman alkoholia/muita päihteityä, harkitusti ja turvallisesti. Ja muistakaa käyttää kumia myös suuseksissä!

houraysu

Minä olen taas miehenä ollut tilanteessa, jossa nainen koittaa jatkuvasti laittaa munaani sisälle ilman kumia. Mikälie sekopää sekin oli.

Vierailija

Tein nuorempana pienen tutkimuksen, kuinka moni nainen vaatii kondomia. Tulos oli n.2%. Eli 1 kumppani viidestä kymmenestä. Osalta tuli myös kiukuttelua ihan yhtälailla:"Seksi kortsun kaa on kuin söisi karkin kuorineen" yms.
Suomalaismiehen kyllä maailmalla käyttävät kortsua, mutta miksi niin moni nainen panee paljaalla tuntemattomia esim.Afrikan ja Turkin lomalla?

Mekkk

Kun nainen haluaa että kumia köytetään niin nainen laittaa kumin miehen elimen pääkle ja sehän menee osittain esileilistä ja ei jää kumi laittamatta ja ehkäisy töimii. Kun 80 luvulla olin poikamiwhenö niin ei naiset paljon kumia vaatineet ja en uhtään suöupuolitautia ole saanut eikö vahinkojakaan tullut ja siksi vain yjsi lapsi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat