Raaseporissa asuvat Suomen tyytymättömimmät ihmiset – mikä siellä mättää? Selvitys listasi kivoimmat ja kurjimmat kunnat

Tällainen meno oli Pohjan keskustassa vuonna 2009, kun Pohjan kunta sekä Tammisaaren ja Karjaan kaupungit yhdistyivät. Kuva: Sanoma-arkisto / Sami Kero

Jos olet raaseporilainen, kerro meille, mikä siellä on huonosti!Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

RKP:n totaalisessa hallinnassa olevassa Rassenburgissa on kaksi rotua, ylempi ja alempi. Ylempi puhuu ruotsia ja määrää että alempi joutuu opiskelemaan ruotsia jo ensimmäiseltä luokalta alkaen.

RKP:n enemmistövalta selittää kunnan pahan olon syyn.

Vierailija

SDP:n Maarit Feldt-Ranta hoitaa siellä kunnanvaltuustossa ensimmäisen varapuheenjohtajan tointa. Se selitttää jo paljon. Hän on RKP:n bulvaani SDP:ssä.

M Henriksson

Pahin ongelma on sisäsiitosuus - rakenteellinen ongelma. Johtavissa tehtävissä on pakko saada olla huolimatta siitä vaikkei löytyisikään edes alempaa koulutusta tehtävään. Kenellekään ei anneta potkuja huonosta tehdystä työstä, vasta kun mittari on reilusti miinuksella eli pakon edestä herätään. SE myös näkyy kunnan kehityksessä. Liiketoiminnat ajettu ahtaalle. Itse en ymmärrä omaan nilkkaan ampumista tai yhteiskunnan/ työyhteisön romuttamista. Oman edun tavoittelu on etusijalla. 

Yllä oleva kannanotto roduista on järkyttävä. 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat