Annakaisa muutti 40-vuotiaana takaisin lapsuudenkotiinsa – tämän ihmiskoe opetti

”Joo, ihan hyvin ehdin juoruilemaan. Äidillä ja isällä on siivouspäivä.” Kuva: Shutterstock

Kun Annakaisa Vääräniemi, 40, joutui muuttamaan väliaikaisesti takaisin lapsuudenkotiinsa, hän taantui kuukaudessa kiukuttelevaksi ja siivouspäiviä vältteleväksi teiniksi. Lue koko juttu

Kommentit (2)

Toiset osaa, toiset ei = sinä

Et kovin kypsältä ihmiseltä vaikuta. Vähintä mitä olisit voinut tehdä olisi ollut tehdä kotitöitä oma-aloitteisesti. Nyt vanhat vanhempasi joutuivat (taas) passaamaan sinua, vaikka vihdoin sinulla olisi ollut tilaisuus korvata takaisin edes osan siitä ajasta, jonka ovat sinun kasvattamiseen uhranneet. Häpeä!

Vierailija

Varmasti oli mukavaa saada tytär kotiin. Varsinkin kun vain yksi passattava, moni nelikymppinen ei tule yksin vaan monen sotkevan lapsenlapsen kanssa, ja vaikka ensimmäistä sellaista jotkut ovat odottaneet, useampi lapsenlapsi on iso vanhemmillekin työtä, vaikka niitä hoidetaankin jos ollaan omasta tyttärestä (kyllä, harvemmin kukaan miniöistä on huolissaan, ei todella, anoppi ja appi odottavat päinvastoin palvelua vaikka olisi lapset reilusti alle kouluikäisiä) ja hänen jaksamisesta huolissaan tai jos pelätään hylkäämistä tai jos halutaan kilpailla toisten isovanhempien kanssa tai kun kuuluu asiaan.

Nykyään kyllä useimmat ovat opetelleet sanomaan ei mutta ei kaikille lapsille.

Kirjoittaja kuulostaa joka tapauksessa ihan mainiolta tyttäreltä. Tuskin aikuisilta pojilta odotettaisiin Ruoanlaittoa tai siivousta kotona.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat