Mitä ihmettä vieraasi hommailevat käydessään vessassasi? Kysely paljastaa hämmentävän totuuden

Kun kukaan ei näe, kylpyhuoneessa tapahtuu vaikka mitä. Kuva: Shutterstock

Vessassa kuhnijalla ei välttämättä ole vatsa kovalla. Sen sijaan kovana voi olla utelias silmä.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Yök!

Onko liian vaikeaa pyytää lupa lainata jotain? Varmaan on sitten sullekin ok, että mä tulen ja pengon sun kaappisi ja lainailen sun henkilökohtaisia hygieniatuotteitasi? Gsus!!

Vierailija

Olen minäkin tainnut kerran pari lainata dödöä, koska oma on pettänyt/ei muistanut laittaa lähtiessään.. Tiedän, ällöttävää! Mutta kehtaatko kysyä oikeesti, et voinko lainata sun dödöä?? :P

Siinäpä tutkikoot

Se joka kerrankin lainaa MINUN henkilökohtaista hammasharjaani, ei ole tervetullut meille! Kuukautissuojia voi ottaa. Niitä en enää tarvitse.

Jos jotain lainaa, se palautetaan! Luvalla saa ottaa, muutoin se on näpistys.

Vierailija

Hirveetä skeidaa ja otsikko leimaa meidät, joilla haasteita vessassa kuten kipeät polvet tai lonkat ja niillä liikkuminen tai kakka tiukalla. Muutenkin oon hidas vessassa, kokoan itseni siellä jos hulinaa sen ulkopuolella. Eikä mieleeni tulisi KOSKAAN tonkia ja kurkkoa toisten kaappeja enkä pysty edes kuvittelemaan,että ottaisin jotain. Okei, jos yllätysmenkat, voisin ottaa ja sanoisin heti emännälle,mutta sitäkään tilannetta ei oikein tule, koska aina omat varamenkkakamat mukana, niin ei tarvitse pohtia, minä päivänä muistaa sen pienen pussukan pakata mukaan.

Nuhka

Kurkkikoon kaappeihin jos haluaa, en tiiä miks hammasharjat, meikit ja pukama voide kiinnostais, kunhan ei vie viimeistä sidettä tai tamponia mainitsematta tätä niin ei hätää.

Siitä vaan siivoamaan, säästyypä sekin vaiva multa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat