Kommentit (4)

Ystävä

Minusta on jotenkin vastenmielistä lukea aina negatiivisia asioita skorpparista. 

Ne skorpionit joita olen tavannut on valtavan valloittavia ja ihania ihmisiä. 

Useimmiten epäileväisyys ja tarkkaavaisuus on tullut ikävien kokemusten myötä, ja elämä kantapään kautta on opettanut ettei pidä luottaa ihan kaikkiin. Miksi pitäisi? Luottamus pitää ansaita ja pelata alusta saakka reilulla pelillä, mikäli meinaa samassa kelkassa pysyä.

Samaa olen huomannut piikittelevyydessä. Moni ei valitettavasti huomaa kuinka paljon skorpparit joutuvat kohtaamaan ihmisten ennakkoluuloja pelkästään sen vuoksi että ovat skorppareita! Hellittäkää ihmiset joskus ennakkoluuloistanne, ja antakaa henkeä muillekin! Surullisena olen seurannut kuinka skorppariystävää kohdellaan toistuvasti ikävästi, ja kun hän viimein ..todellakin viimein, koska heillä on usein suunnattoman pitkä pinna, napsauttaa jotain takaisin, hänestä tehdään "paha ihminen".  Kas kummaa unohdetaan täysin että tämä ihmisraukka on saattanut kuunnella ilkeilyjä, selän takana tehtyjä manipulointeja jo erittäin pitkään. Monikaan ei ymmärrä skorpparia sillä ihmiset eivät osaa ottaa vastuuta ensin omista tekemisistään. 

Skorpparin itsenäisyyttä ihaillaan, niin minäkin, heissä on jotain arvokasta ja klassisen kaunista jota he eivät usein edes itse tunnista. Skorpparit ovat usein luomakunnan vapaita sieluja kuin luonnon lapsia. Skorpparin sielullinen vapaus voi aiheuttaa ympärillä kateutta jota tökkijät ja piikittelijät eivät osaa tunnistaa itsessään. 

Skorpparin Ystäväksi ei pääse ihan noin vain, kaverina ja tuttavana voit olla jopa vuosia, mutta kun pääsee ystäväksi (joka tulee heidän sanomana, ei sinun omastasi tai oletuksistasi) voit olla varma että olet saanut elämääsi ihmisen joka pitää sanansa jos niin on luvannut. Ja suosittelen arvostamaan tätä luottamusta, sillä mikäli et osaa, voit tulla dumpatuksi niin nopeasti ettet edes sitä itse tajua. Siinäpä jäät vain pällistelemään mitä mahtoi tapahtua.

Fire&Ice

Skorpionina näen kuvauksen yksinomaan positiivisena. Johtunee siitä että pidän itsestäni :-D Lisäksi skorpionille on yleensä aivan sama pidetäänkö hänestä vai ei. Eli ota tai jätä, mua ei kiinnosta! Ja jos joku ei pidä minusta, voi se piikki pistää. Siksi jotkut herkemmät luonteet eivät uskalla ilmaista mielipidettään skorpionin seurassa ja osoittautuvat silloin skorpionin silmissä epäluotettaviksi ja valehtelijoiksi. Skorpioni rakastaa aitoa, rehellistä ja avointa seuraa, koska se saa hänenkin parhaat puolet esiin. Päinvastainen seura joko karkottaa skorpionin tai saa sivaltamaan ensin sanoilla ja sitten skorpioni häipyy. Skorpionin elämään voi yleensä tulla vain kerran, sillä toisia tilaisuuksia ei yleensä synny.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rakastunut

Moni nuori skorpioni, ehkä joku vähän vanhempikin, ovat ihan sekaisin horoskooppimerkistään skorpionista. Harva taitaa sellainen mystisenihana ja pelottavakin seksiperusskorpioni olla. ei ainakaan ole vastaan tullut, ja todella monta sen merkin edustajaa kyllä tiedän ja tunnenkin. Älykkäitä, ystävällisiä ja ryhdikkäitä ovat, jotenkin raikkaita ihmisiä, ehkä juuri suoruutensa ja rehellisyytensä takia. Mutta nuorempina päästään pyörällä kuin pöllöt.

Vierailija

Todella hämmentäviä kirjoituksia olette tuottaneet.  Kun lukiessa tuntuu siltä, että  kirjoittaja on kielellisesti lahjakas ja tuottaa jotain tällaista :"Skorpparin itsenäisyyttä ihaillaan, niin minäkin, heissä on jotain arvokasta ja klassisen kaunista jota he eivät usein edes itse tunnista. Skorpparit ovat usein luomakunnan vapaita sieluja kuin luonnon lapsia. Skorpparin sielullinen vapaus voi aiheuttaa ympärillä kateutta jota tökkijät ja piikittelijät eivät osaa tunnistaa itsessään." 

Tuohan voisi kuulosta joltain psykologiselta analyysilta.  Siis jos siinä olisi jotain sisältöä! Mutta kun siinä ei ole, pelkkää humpuukihöttöä vain.  Mitä ihmettä jotkut saavat irti tällaisista runollisista luonnekuvailuista, jotka ovat vain mielikuvituksen tuotetta. Tottakai kehen tahansa voi liittää mitä vain piirteitä.  Minäkin voisin vaikka tunnistaa itseni tuosta kuvauksesta: kukapa nyt ei haluaisi olla vapaa sielu ja luonnon lapsi, joka aiheuttaa ympärillään kateutta:-)))

Ja jos ei ole kyse itsestä vaan muista, niin mistä te edes tiedätte kenenkään syntymäajan? Kysytte sitä ensimmäisenä tai ainakin jossain alkuvaiheessa? Seriously? Erikoista. Ja jos vaikka joku on hiljainen ja vähän arka, niin ette ole kiinnostuneita kuulemaan hänen taustastaan vaikkapa koulukiusattuna, vaan päättelette, että Haa! Aivan selvä Kalat taimikänytsittenolisikaan? What? Ihan oikeastiko. 

On kai se nyt ihan selvää, että ihmisen luonteeseen ja käyttäytymiseen vaikuttavat miljoonat asiat: geneettisesti periytyvät seikat, perhetausta, millaiset vanhemmat, rohkaisivatko vai eivät, rakastivatko vai eivät, muut aikuiskokemukset, monesko sisarussarjasta vai ainoa lapsi, yksinäinen lapsuus vai kavereiden ympäröimä, kiusattiinko koulussa, onnistumiset,  menetykset ja hylkäämisen kokemukset tai jos niitä ei onnekkaalla ole ja niin pois päin ja niin pois päin. Sillä, milloin on sattunut syntymään, ei ole tuon taivaallista (pun intended) merkitystä. Ellei nyt sitten sitä kautta, että vuoden alussa syntyneillä voi olla koulussa tutkimusten mukaan etulyöntiasema, mistä seuraa kaikenlaista.

Ja jos ovat vain viihdettä, niin ok, hyvä. Vähän vain mietityttävät nuo edelliset kirjoitukset...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat