Syvällinen älykkö, kostonhimoinen piikittelijä – tällainen skorpioni (23.10.–22.11.) on luonteeltaan

Kuva: iStock

Skorpioni! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?Lue koko juttu

Kommentit (2)

Ystävä

Minusta on jotenkin vastenmielistä lukea aina negatiivisia asioita skorpparista. 

Ne skorpionit joita olen tavannut on valtavan valloittavia ja ihania ihmisiä. 

Useimmiten epäileväisyys ja tarkkaavaisuus on tullut ikävien kokemusten myötä, ja elämä kantapään kautta on opettanut ettei pidä luottaa ihan kaikkiin. Miksi pitäisi? Luottamus pitää ansaita ja pelata alusta saakka reilulla pelillä, mikäli meinaa samassa kelkassa pysyä.

Samaa olen huomannut piikittelevyydessä. Moni ei valitettavasti huomaa kuinka paljon skorpparit joutuvat kohtaamaan ihmisten ennakkoluuloja pelkästään sen vuoksi että ovat skorppareita! Hellittäkää ihmiset joskus ennakkoluuloistanne, ja antakaa henkeä muillekin! Surullisena olen seurannut kuinka skorppariystävää kohdellaan toistuvasti ikävästi, ja kun hän viimein ..todellakin viimein, koska heillä on usein suunnattoman pitkä pinna, napsauttaa jotain takaisin, hänestä tehdään "paha ihminen".  Kas kummaa unohdetaan täysin että tämä ihmisraukka on saattanut kuunnella ilkeilyjä, selän takana tehtyjä manipulointeja jo erittäin pitkään. Monikaan ei ymmärrä skorpparia sillä ihmiset eivät osaa ottaa vastuuta ensin omista tekemisistään. 

Skorpparin itsenäisyyttä ihaillaan, niin minäkin, heissä on jotain arvokasta ja klassisen kaunista jota he eivät usein edes itse tunnista. Skorpparit ovat usein luomakunnan vapaita sieluja kuin luonnon lapsia. Skorpparin sielullinen vapaus voi aiheuttaa ympärillä kateutta jota tökkijät ja piikittelijät eivät osaa tunnistaa itsessään. 

Skorpparin Ystäväksi ei pääse ihan noin vain, kaverina ja tuttavana voit olla jopa vuosia, mutta kun pääsee ystäväksi (joka tulee heidän sanomana, ei sinun omastasi tai oletuksistasi) voit olla varma että olet saanut elämääsi ihmisen joka pitää sanansa jos niin on luvannut. Ja suosittelen arvostamaan tätä luottamusta, sillä mikäli et osaa, voit tulla dumpatuksi niin nopeasti ettet edes sitä itse tajua. Siinäpä jäät vain pällistelemään mitä mahtoi tapahtua.

Fire&Ice

Skorpionina näen kuvauksen yksinomaan positiivisena. Johtunee siitä että pidän itsestäni :-D Lisäksi skorpionille on yleensä aivan sama pidetäänkö hänestä vai ei. Eli ota tai jätä, mua ei kiinnosta! Ja jos joku ei pidä minusta, voi se piikki pistää. Siksi jotkut herkemmät luonteet eivät uskalla ilmaista mielipidettään skorpionin seurassa ja osoittautuvat silloin skorpionin silmissä epäluotettaviksi ja valehtelijoiksi. Skorpioni rakastaa aitoa, rehellistä ja avointa seuraa, koska se saa hänenkin parhaat puolet esiin. Päinvastainen seura joko karkottaa skorpionin tai saa sivaltamaan ensin sanoilla ja sitten skorpioni häipyy. Skorpionin elämään voi yleensä tulla vain kerran, sillä toisia tilaisuuksia ei yleensä synny.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat