Onneksi juhannuksena on aina kylmä – vain se pelastaa meidän suorittamiselta

Onneksi juhannuksena on aina kylmä – vain se pelastaa meidän suorittamiselta

Jenni Kokander haastaa kaikki laittamaan itsestään alakulmaselfien someen. Kuva: Juha Salminen

Kesä on yhtä suorittamista, kun kaiken tekemisen yllä leijuu koko ajan hauskuuden ja rentoutumisen vaatimus, Jenni Kokander kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

Jahans, Kokander on jenkkien kätyri mainostaa netflxiä härskisti, saakohan se oikein oravannahkaakin tuosta.

Yhdysvallat muuten lähtee YK:n ihmisoikeusneuvostosta- koska Trump ja Israel.

Yllättävän vähän silti kyseenalaistetaan mitään jenkkiläistä ja saati sitten juutalaisen toimintaa-koska maailmansota natsit  kollektiivinen historiallinen huono omatunto-toki syystä ei saa kyseenalaistaa- koska demokratia jne  kai edes villasukat on kotimaista tuotantoa. Kannattaa syödä Suomalaista makkaraa se on köyhien herkku jolla tuetaan pulassa olevaa kotimaista terveydenhuoltoa sairastumalla sellaisiin sairauksiin jotka hoidetaan terkkareissa sairaaloissa eikä missään ylikansallisenpääoman seteliosastoilla jonne pääsee rahabussilla.

**ttu huvita nää oikei mikää

Lotta N.

Tuo on niin totta! Ihmisten pitäisi olla enemmän perillä Israelin tekemisistä. Ja tekemättä jättämisistä. Juutalaiset ovat nykyään pahempia kuin natsit aikoinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
isoäiti

Aloin oikein miettiä tuota suorittamista. Me vanhemmathan haluamme antaa lapsille kaikkea hyvää. Luomme Jouluista ja Juhannuksista ideaalimallit päähämme. Sitten ohjaamme toimintaamme niitä ideaalimallleja kohti. Pakostahan se kääntyy suorittamiseksi. Pelkäämme niin kauheasti, että lapset jäävät jotakin paitsi.

Kesän vihaaja

Kiiitoskiitoskiitos,että sanoit tämän ääneen. Itse en ole koskaan niin piitannut kesästä. Koko talvi odotellaan kesää ja toivotaan hyviä säitä-tietenkin heinäkuulle jolloin suurin osa tahtoo lomiaan viettää. Pelätään helleputken katkeavan ja loman pilaantuvan jos sataakin.Ei sateessa voi tehdä mitään. Entäpä jos ei syö grillimakkaraa missään muodossa niin sitten ei tartte syödä mitään. Kuka muka ei syö grillimakkaraa??

Ennen kesää jo suunnitellaan erilaisia retkiä mihin mennään ja siellä ollaan ja on niin ihanaa ja mehevää,mutta entä jos ei suunnittele niin sitten saa suorittaa koko touko-elokuun- Yksin. Koska ei ole halunnut varata kaikkea fiilistä etukäteen niin voi fiilistellä esim . Yksin.

Elokuussa kun muut alkavat palailemaan reissuiltaan ja suorituksiltaan masentuneina kotiin olen intoa täynnä-vihdoinkin kirottu kesä on ohi ja tervetuloa ihana talvi ja arki ja suorittamisen vapaus!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat