Antakaa meidän hengähtää! Antakaa meidän kaivata! 3 syytä, miksi Vain elämää ei enää kiinnosta

Antakaa meidän hengähtää! Antakaa meidän kaivata! 3 syytä, miksi Vain elämää ei enää kiinnosta

Vain elämää -ohjelman katsojaluvut romahtivat. Eikä se johdu vain siitä, että lämmin kevät yllätti kaikki.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Aitoa sen olla pitää

Säälittävää etteivät tuottajat osaa kehittää mitää muuta kuin tuollaista teennästä tunteisiin vetoavaa sontaa. Ja jos joku ei moiseen formaattiin suostu, hänet potkitaan ohjelmasta pois, ja käsketään hiljaiseksi. Lopettakaa koko joutava ohjelma, ja kehittäkää ohjelmia jossa oikeasti uudet, erilaiset ja oikeat artistit pääsevät näyttämään kykynsä.

Minja6666

Säälittävää sontaa. Alussa oli hyvä, mutta pitäkää edes 10 vuoden tauko, niin saadaan uutta kehiin. Ja vaihtakaa sovittaja kun kaikki biisit kuulostaa samalta. Ja se taustabändi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tykkäsin

Eiköhän kyseisellä esiintyjällä olisi luullut olevan jo ennen lähtöä selvillä mitä on vastassa ettei siellä enään tarvitse alkaa kippuroimaan
. Luulisi että musiikki ihminen olisi sen verran seurannut vuosien varrella kyseistä ohjelmaa. Paljon huonompiakin tosi tv ohjelmia tulee yhtämittaa.

Shade

Samaa mieltä Inkan kanssa. Liika on liikaa ja pitkitetty pitkäpiimäistä. Ohjelmasta on tullut liian ennalta arvattava. Liian mainostettu ja väkisin väännetty. Palataan Vain elämään 10 vuoden päästä kun on uusia naamoja ja biisejä. Kaikki artistit versioi jo nyt toistensa kappaleita muutenkin liikaa.

MetalLikka

Mielelläni olisin kuullut lahjakkaan Terhi Kokkosen tulkinnat Happoradion ja Sanin biiseistä. Ei minua kiinnosta artistien paljastukset yksityiselämästään, ei se ole oleellista. Musiikki on.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat