Sanna Kiiski erosi: ”Takana on viisi hyvin raskasta vuotta”

Sanna Kiiski tyttäriensä Livin ja Main kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Sanna Kiiski kertoo, että eron mukanaan tuoma stressi on saanut myös vanhat sydänvaivat palaamaan.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (19)

Pena

Sanna..kulje omaa kaunista tietäsi ja anna tämän vaiheen olla osa tulevaa. Kiitos kun olit silloin radiossa kun minä olin omassa elämässäni vaikeuksissa, mutta ne ovat olleet ja menneet ja paljon pienempiä kun sinulla.

Jaksamista eteenpäin sinä kyllä sen osaat ja kiitos vielä kaikesta

Maija Tuusuladta

Sinä selviät Sanna. Olen rukoillut sinun puolesta. Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret. Annoin sinulle kerran kirjan Syvännöistä Hämeenlinnan Laurellilla.

Lissu vaan

Sinä tyrmistynyt,
Ei kannata kommentoida kun et tiedä asiasta ja taustoista yhtään mitään.
Kyse on hiukan useammasta kuin yhdestä ihmisestä.
Isoja irtisanomisia ja tulevaisuudesta ei tietoa.

Hämmästelijä

Hämmästyttävää miten Sanna Kiisken elämän käänteitä retostellaan joka lehdessä. Kerääkö hän sympatiapisteitä kun näyttää tuo kovalla kohinalla pystytetty Muumi- kahvilaketju kaatuvan osakkaiden syliin. Taitaa olla toimittajaystävien piiri, joka vaikenee kaatuvasta konseptista. Mistähän löytyy toimittaja, joka ensimmäisenä uskaltautuu pöyhimään tuon firman koukeroita?

Vierailija

Terve Tyrmistynyt! Missä vaiheessa työntekijän oma napa saa olla tärkeämpi kuin huonosti työnsä hoitavan ja työyhteisössä ahdistusta aiheuttavan toimitusjohtajan tukeminen? 

Näkymätön Lapsi

Kruunuhaassa sijaitseva kahvila varmasti toimisi jos tehtäisiin aidolla muumimeiningillä eikä bisnes edellä. Erään lööpin mukaan TJ sanoo: Yksi kahvila ei ole bisnes. Muumilaakson väkeä varmaan ihmetyttää kun heidän filosofiaansa lainataan yrityksen toiminta-ajatukseen.

Vierailija

Sanna Kiisken rypeminen omissa ongelmissaan, yrittää peittää muumimaailman ongelmat näiden taakse. Onko Tukholmassa vielä suurella julkisuudella avattu kahvila toiminnassa. Eipä taida olla. Koulutettiin mamuja sekä muita vaikeasti työllistettäviä yhteiskunnan rahoilla ja nyt on potkittu koko vanhempi henkilökunta pellolle ja mamuja ei alun alkaenkaan ole näkynyt
koulutuksen jälkeen.
Varmaan saamme kohta lukea kuinka Sanna Kiiski aloittaa jonkin uuden konseptin ja koettaa saada yhteiskuntaa maksumieheksi.

Anelma

mtvö kirjoitti:
Kipuilee varmaan yhä sitä, kun sai fudut Huomenta Suomesta.

Miksi pitää levittää tällaista scheissea? Sanna lähti omasta tahdostaan Huomenta Suomesta, jotta pystyi olemaan pirteä äiti lapsilleen. Muutenkin, voisko tää netissä puukottelu jo loppua? Jos Sannan bisnekset mietityttävät työntekijöitä, niin angstien purkamiseen löytynee hedelmällisempikin keskusteluareena. Meiliä Sannalle ja pyyntö tiedotustilaisuudesta!

Vierailija

Anelma][quote=mtvö kirjoitti:
Jos Sannan bisnekset mietityttävät työntekijöitä, niin angstien purkamiseen löytynee hedelmällisempikin keskusteluareena. Meiliä Sannalle ja pyyntö tiedotustilaisuudesta!

Onko tää vitsi? Tiedotustilaisuus! Työntekijöille? 

077

yksi kommentti näköjään poistettu. sk on ahkerana somessa. tukee nimettömänä itse itseään. siunausta ja enkeleitä sinulle. ei ole helppoa, jos on tarve repostella elämäänsä julkisuuteen. ehkä ajattelet olevasi kaikessa oikeassa. jos et, ota vastuu. se vie aikaa, anna itsellesi ja lapsillesi mahdollisuus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat