Miltä näyttää kokoa 46 oleva nainen? Nämä kuvatkin sen todistavat: ihan tavalliselta

Miltä näyttää kokoa 46 oleva nainen? Nämä kuvatkin sen todistavat: ihan tavalliselta

Ashley Graham käyttää vaatekokoa 46 ja on täydellinen malli. Kuva: Reuters

Tavalliset amerikkalaisnaiset eivät suotta häpeile xl-vaatekoon vartaloaan, vaan täyttävät Instaa hienoilla selfieillään.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Itse olen 179 cm ja painoa on 78 kg, eli painoindeksin mukaan ihan mitoissa. Rintojen koko on kuitenkin valitettavasti 85i. Suuri rintojen koko vaikuttaa siihen, että valitettavasti en voi mitään muuta kuin käyttää koon 46 paitoja. Niistäkin välillä tuntuu, että rintojen kohdalta napit sinkoavat pois. 

Sande

Itse olen fyysisestä raskaasta työstä huolimatta todella ällöttävä läski. Vaikka treenaan päälle vielä spinningiä 3-4 krt viikossa. Ja linkitän koiria ulkona joka päivä useemman tunnin. Läski on aina läski ja ruma kaikissa vaatteissa. Musta on säälittävää nähdä lihava hylje pukeutumassa "trendikkäästi" kun se on kuitenkin ällöttävä. Aino sopiva asu läskillä on huppari ja college housut. Itse ole Mega ällöttävä plösö liikunnasta huolimatta ja painan 100 kilo. Yök yök yök. Mut esim mun kroppa ei enää raksatyön lisäks vaan jaksa treenaa vaik 6 kertaa viikossa. Muutenkin kipeet lihakset koko ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
marissa

Minkä takia aikuiset haluavat määrittää itsensä jonkin ahtaan standardin (tässä tapauksessa vaatekoon) kautta? Vaatteet kun ovat pelkkää kangasta..!

Terv. Teini-iässä syömishäriön sairastanut

LOL

lihavaeioleterve kirjoitti:
Melko edesvastuutonta uutisoida tällaisia rohkaisu juttuja.

Näinhän se menee. Terveydelliset näkökulmat sivuutetaan ja siitä epäterveellisestä tuleekin se "normaali" tai "tavallinen". Kohta varmaan saamme lukea tutkimuksia, missä kerrotaan, että 25-35% rasvaprosentti onkin ihan terveellistä ja sen jälkeen muotilehdet paukuttaa aikansa, miten seksikästä on olla pyylevä. Ja kas, uusi seksikäs, terveellinen ja tuikitavallinen nainen on syntynyt.

Kuinkas moni muuten tietää, että

joitain vuosikymmeniä sitten vaatekoko S on nykyään L. Ja entisajan L alkaa olemaan XXL.

Pientä ajattelemisen aihetta?

Joo asiaa kirjoitat. Juuri nyt monet tämän jutun lukeneet lihottavat itseään ihan tarkoituksella.

Toi oli sit sarkasmia. Rohkaisujuttuja my ass ;DDD

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat