Jättitutkimuksen mukaan meidän kaikkien kannattaisi ryhtyä kasvissyöjiksi – 6 vinkkiä, joiden avulla onnistut

Jättitutkimuksen mukaan meidän kaikkien kannattaisi ryhtyä kasvissyöjiksi – 6 vinkkiä, joiden avulla onnistut

Vegaanin hampurilainen saa täytteekseen vaikkapa herkulliset papupihvit! Kuva: Shutterstock

Jokainen meistä voi vaikuttaa omilla teoillaan maapallon tulevaisuuteen. Tuoreen tutkimuksen mukaan ihan ensiksi kannattaa vilkaista ruokalautaselleen.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

Ihminen ei elä ilman lihaa. Jos ajattelee syödä vain kasviksia, niin joutuu syömään kaiken laisia lisäravinteita, että normaali kasvamimem ja hyvinvointi pysyy.

Realisti

Lihahyllyille pitäisi laittaa livekuvaa teurastamoista niin jäisi ne teurasjätteet monelta hyllyyn.

Lisäravinteiden syönnissäkään ei ole mitään perää. Tietosi on samaa tasoa kuin kirjoitustaitosi. T: Vegaani jo useita vuosia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lihansyöjä ja ylpeä siitä

En oikein tahdo uskoa että tuo pitää paikkaansa. Joka sato vie maasta kasveille tärkeitä mineraaleja mennessään ja sitten peltoja lannoitetaan lisää mikä lisää taas päästöjä? Itse laitan kasvisten viereen mieluummin ravitsevan pihvin (tai kaksi)kuin 500g kasviksia lisää.

Vierailija

Vegaanisesta ruuasta saa kaikki tarvittavat vitamiinit lukuunottamatta B12. Tätä on kuitenkin lisätty kasvimaitotuotteisiin, ja se on helppoa syödä vitamiinipurkista. Ihminen on kyllä tarvinut lihaa kehittyäkseen nykypisteeseen, mutta nykyisin sen syöminen on ihmiselle turhaa. Suoran kieltäytymisen ja negatiivisen asenteen sijaan täälläkin kommentoineet ihmiset voisivat siirtää energiansa johonkin hyödylliseen, ja tutustua vaihtoehtoiseen ruokaan. Teillä ei ole mitään menetettävää, ainoastaan mahdollisuus yllättyä positiivisesti. Suurin osa vegaaneista on joskus syönyt lihaa, ja todennäköisesti myös vannonut sen nimeen ennen vegaaniksi ryhtymistä. Maailma avartuu, jos on sille avoin.

Jukka 39

Miten ihanaa, että nykyään on paljon vaihtoehtoja, ettei eläinparkojen enää tarvitse olla vankeina tai kokea raakaa kuolemaa, meidän herkuttelumme tähden.

Tutkija

Juttu on täyttä potaskaa.

Tutkimuksessa todettiin lihan vähentämisen olevan hyväksi MAAPALLOLLE, ei ihmiselle. Lisäksi tutkimus perustui oletukseen että Maapallon väkiluku kasvaa, mikä myös on todistetusti tilastoharha.

Maapallon väkiluku kasvaa koska elinikä kasvaa vaikka syntyvyys on laskenut länsimaistumisen vuoksi pitkään. Kun käyrät saavuttavat toisensa, väkiluku lähtee dramaattiseen laskuun

Kasviksista puolestaan vyöryy tutkimuksia jotka todistavat matala asteisesta tulehduksesta ja valtimokovettumasta. Marjat ja hedelmät sen sijaan suojaavat niiltä. Ihminen on syönyt lihaa aina, viljellyt 9000v ja syönyt kasviksia muutaman sata vuotta.

Yliopistollisia tutkimuksia on vaikka kuinka paljon mitokondio tasolla, puoltavia solutasolla ei yhtään.

Vierailija

Nämä "asiantuntijat" ovat kirjoista vanhentunutta tietoa opiskelleita ihmisiä. Oikea reaaliaikainen tieto tulee seuraamalla tutkimusjulkaisuja.

Vertaisarviointi ja lähdekritiikki ovat tärkeimpiä. Tämäkin juttu lainaa juttua, joka lainaa science-lehden juttua, joka lainaa tiedejulkaisua joka kertoo tutkimuksesta.

Ja lopulta pieleen meni, koska asenne on valmiiksi väärä. Sen sijaan että avoimin mielin lukisi alkuperäisen tutkimuksen, käännetään faktana kohulehden raflaava otsikko väärin päin.

Kyse ei siis ole ihmisen hyvinvoinnista, vaan maapallon hyvinvoinnista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat