Jättitutkimuksen mukaan meidän kaikkien kannattaisi ryhtyä kasvissyöjiksi – 6 vinkkiä, joiden avulla onnistut

Vegaanin hampurilainen saa täytteekseen vaikkapa herkulliset papupihvit! Kuva: Shutterstock

Jokainen meistä voi vaikuttaa omilla teoillaan maapallon tulevaisuuteen. Tuoreen tutkimuksen mukaan ihan ensiksi kannattaa vilkaista ruokalautaselleen.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Ihminen ei elä ilman lihaa. Jos ajattelee syödä vain kasviksia, niin joutuu syömään kaiken laisia lisäravinteita, että normaali kasvamimem ja hyvinvointi pysyy.

Realisti

Lihahyllyille pitäisi laittaa livekuvaa teurastamoista niin jäisi ne teurasjätteet monelta hyllyyn.

Lisäravinteiden syönnissäkään ei ole mitään perää. Tietosi on samaa tasoa kuin kirjoitustaitosi. T: Vegaani jo useita vuosia.

Lihansyöjä ja ylpeä siitä

En oikein tahdo uskoa että tuo pitää paikkaansa. Joka sato vie maasta kasveille tärkeitä mineraaleja mennessään ja sitten peltoja lannoitetaan lisää mikä lisää taas päästöjä? Itse laitan kasvisten viereen mieluummin ravitsevan pihvin (tai kaksi)kuin 500g kasviksia lisää.

Vierailija

Vegaanisesta ruuasta saa kaikki tarvittavat vitamiinit lukuunottamatta B12. Tätä on kuitenkin lisätty kasvimaitotuotteisiin, ja se on helppoa syödä vitamiinipurkista. Ihminen on kyllä tarvinut lihaa kehittyäkseen nykypisteeseen, mutta nykyisin sen syöminen on ihmiselle turhaa. Suoran kieltäytymisen ja negatiivisen asenteen sijaan täälläkin kommentoineet ihmiset voisivat siirtää energiansa johonkin hyödylliseen, ja tutustua vaihtoehtoiseen ruokaan. Teillä ei ole mitään menetettävää, ainoastaan mahdollisuus yllättyä positiivisesti. Suurin osa vegaaneista on joskus syönyt lihaa, ja todennäköisesti myös vannonut sen nimeen ennen vegaaniksi ryhtymistä. Maailma avartuu, jos on sille avoin.

Jukka 39

Miten ihanaa, että nykyään on paljon vaihtoehtoja, ettei eläinparkojen enää tarvitse olla vankeina tai kokea raakaa kuolemaa, meidän herkuttelumme tähden.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat