Taksinkuljettajat, nyt saa avautua asiakkaista! Kerro mieleenpainuvin muistosi

Kuva: Sanoma-arkisto / Sami Kero

Jos olet taksinkuljettaja, vastaa jutun lopussa olevaan kyselyyn!Lue koko juttu

Kommentit (2)

Kaija

Asuin paikkakunnalla lähellä Turkua, siellä taksikuskit olivat kovia juoru-ukkoja! En edes tiennyt heillä olleen vaitiolo-velvollisuus.69

rituli

Kaikista 'kovimmat', tietävimmät juoruajat ovat olleet vielä vuosia sitten taksit. Siis taksinkuljettajat. Enimmäkseen itse taksi-autoilijat, mutta kyllä se onnistui myös 'rengeiltä'.

Viime vuosina tilanne on parantunut asiakkaille mielyttävämmäksi, eli juoruaminen on jäänyt pois 'muodista' taksi-autoilijoilta. Lain tiukennus ja joissakin kaupungeissa tapahtuneet asikakkaiden juorujuttujen saattamiset lakimiesten ratkaistaviksi vähensi ja on vähentänyt tapauksia hyvin paljon.

Onhan asia itsestäänselvää, ettei taksinkuljettaja saa juoruta ja levitellä juttuja, mitä tapahtuu hänen autossaan kuljettaessaan asiakkaita kohteesta A kohteeseen B. Olkoon sitten 'akat' vieraissa tai 'ukot' huorissa, niinkuin sanotaan. ANTEEKSI TUO 'HUORA'-SANA, se on ruma, mutta ko tapauksissa juuri käytetty.

Toivon kaikille Suomen takseille hyviä ansaintapäiviä ja uuden taksilain tultua selviämään sen tuomista uusista koukeroista!

Eteenpäin elävänmieli, niin myös taksin ammatissa ja taksihenkiläkunnan käyttäytymisissä!!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat