Tätä et nähnyt tv:ssä! Näin Selviytyjät-tuomaristo perusteli valintaansa: ”Käyttäytyy kuin käärme”

James Nikander, Helena Ahti-Hallberg, Ilari Sahamies, Katja Ståhl, Sara Chafak, Kimmo Vehviläinen ja Juhana Helmenkalastaja päättivät Selviytyjät-voittajan. Kuva ja video: Nelonen

Vain Katja Ståhl toivoi, että Janni Hussi voittaisi Selviytyjät.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija76

Kaikessa tässä jäi täysin huomiotta, miten Janni huijasi tikkaidenrakennuskisassa. Se kisa ratkaiso juuri sekunnin erolla, mikä sakki on lopputaisteluissa ja oikeasti finaalissa olisi ollut Juhanan poppoo.
Janni on kyllä melkoinen valehtelija, mielistelijä ja oman egonsa pönkittäjä.
Ja kuka lähtee pikkuhousuissa oikeaan ravintolaan?
Kyllä oikea voitti, kukaan ei halunnut Jannia.

hehe päviän paras

[quote=Vierailija76]Kaikessa tässä jäi täysin huomiotta, miten Janni huijasi tikkaidenrakennuskisassa. Se kisa ratkaiso juuri sekunnin erolla, mikä sakki on lopputaisteluissa ja oikeasti finaalissa olisi ollut Juhanan poppoo.
Janni on kyllä melkoinen valehtelija, mielistelijä ja oman egonsa pönkittäjä.
Ja kuka lähtee pikkuhousuissa oikeaan ravintolaan?
Kyllä oikea voitti, kukaan ei halunnut Jannia.[/quo  Päivän paras kommentti sain  kunnon naurut..ja mitä käärmeesen tulee heluna oli sitä itse hän ei ymmärrätänyt kilpilun ideaa  ..Janni on kaunis kukapa itseään kaunimpaa äänestää ..janni on luonollinen .fysiikka pelaa ..ai ai  olisiko  kateus hiipinut tekäväistä  tyttöä kohtaan   ..Katja oli toinen suosikkini  huumori toimi  fiksuja tyyppej.!Kilpiluun ei kannata lähteä huumoritajuttamien ja sekin vielä jos ei kilpilun idea  tajua .alkuperäisessä ei kukaan  kilpilija ole moittinut toista käärmeeksi  heluna pisti ikeämmän kommentin  kautta aikain..huhu myötähäpeää  käytöstavat olisi kiva juttu...janni oli paras .väärä voitti..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat