Mustasukkainen härkä, yllätyksellinen vesimies... – tällaisia 12 eri horoskooppimerkkiä ovat ihmissuhteissa

Mustasukkainen härkä, yllätyksellinen vesimies... – tällaisia 12 eri horoskooppimerkkiä ovat ihmissuhteissa

Kuvat: iStock

Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi rakkaus- tai ystävyyssuhteissa?Lue koko juttu

Kommentit (12)

osmoosi69

Miksi te kirjoitatte tällaisia artikkeleja? Ensinnäkin kaikki yllä oleva on tuubaa ja toiseksi se on kopioitu vähintään noista neljästä mainitusta linkistä. Jos jutut ovat loppuneet, niin kehotan lopettamaan koko lehden.

Vierailija

Hienosti menee kyllä ristiin nuo yhteensopivuudet varmaan kaikkien merkkien kohdalla. Jos esim. Neitsyelle sopii parhaiten Kauris, Rapu, Neitsyt ja Härkä, niin luulisi, että näille merkeille myös Neitsyt olisi yhteensopivuuslistalla, mutta eipä ole. Kauriille tämän horoskooppipläjäyksen mukaan sopii Härkä, Vaaka, Skorpioni ja Kalat. Toisaalta Kaurista ei ole mainittu Härän, Kalojen eikä Vaa'an yhteensopivuuslistauksissa.

Ai niin, opetelkaa kirjoittamaan horoskooppimerkit isoilla alkukirjaimilla.
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Samaa mieltä kuin ensimmäinen kommentoija!Todella lapsellista huuhaata. Nostakaa tasoa. Kai lehteä kuitenkin tehdään aikuisille...?

Vierailija

Täysin samaa mieltä kuin edellinen! Mikä kumma vaivaa lehteä, joka tällaista tuubaa julkaisee? Kyllä maailmassa riittää aiheita, joista juttuja kirjoittaa. Vai siitäkö onkin kyse? Toimituksesta on pistetty väkeä pihalle niin paljon, että jotta sivuja/verkkosivuja saadaan tarpeeksi, on pakko ostaa sellaista sivuntäytettä, jota halvalla saadaan? ´Koska sitähän tuo on -  pelkkää sivuntäytettä.

Vierailija

Ai osui nappiin vai? Voi elämän kevät. Silkkaa sattumaa, jos niin jostain syystä koet.

Voisiko joku ihan oikeasti ystävällisesti kertoa, että mikä se viihdyttävä ja "hauskaa ajanvietettä" elementti horoskoopeissa on, jos tiedätte toki itsekin, että ihan huuhaata kaikki on. Lehden harjoittelijathan näitä laitetaan tekemään...  Miksi olisi hauskaa lukea, että "kaksosen on vaikea sitoutua", jos vaikka on itse ollut 30 vuotta saman kanssa parisuhteessa:-DDDD Jos nyt napaan tästä "osuvuudesta" vain yhden esimerkin...

Vai luetteko te ihan oikeasti myös vastaavan tasoisia satukirjoja  vaikkapa prinsessoista ja prinsseistä ja sammakoista iltalukemiseksi, ihan vaan viihteen vuoksi? :-D  Jos niin on, niin peruutan äskeisen ja korjaan käsitystäni lehden oletetun kohderyhmän ikähaarukasta... No, oikeasti kritiikkini kyllä kohdistuu pikemminkin lehteen, joka tällaista julkaisee.  Käsitykseni on kuitenkin edelleen, että lehteä tehdään aikuisille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat