Parinsadan naisen kanssa treffeillä käynyt Antti, 40, listasi 11 naistyyppiä: Hörröpörrö, cv-nainen, ota itse selvää...

Parinsadan naisen kanssa treffeillä käynyt Antti, 40, listasi 11 naistyyppiä: Hörröpörrö, cv-nainen, ota itse selvää...

Antti Kivimäki deittaili pariasataa naista vuosina 2006–2012. ”Tinderistä en tiedä mitään, mutta Suomi24:sta ja Deitti.netistä minulla on rutkasti kokemusta.” Myös Antin nykyinen suhde alkoi nettitreffeistä. Kuva: Riikka Kantinkoski

Antti Kivimäki harrasti nettideittailua vuosia ennen Tinderiä. Hän on ehtinyt käydä nettitreffeillä noin 200 kertaa. Kokemustensa perusteella Antti listasi 11 erilaista deitti-ilmoitustyyppiä. Tunnistatko itsesi?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (41)

love love love

Onko tunne että maailma olisi sinulle jotain velkaa? Sen puolison verran ainakin, vai?

Kun aina vain puhutaan että mitä halutaan (eli mitä vaaditaan muilta), mutta ei koskaan siitä että mitä on ansaittu (eli mitä vaaditaan itseltä).

Tai no, tuntuu olevan niin ettei itseltä vaadita mitään, mutta muilta vaaditaan kaikki.

(ja jos muilla on vaatimuksia, ne haukutaan loukkaavina... ja sitten heti perään laitetaan taas kaksinaismoralisesti ne omat vaatimukset, jotka "ei tietenkään ole" loukkaavia.)

Naiset ja miehet ovat itsekkäitä molemmat omalla tavallaan (noin keskiveroisesti), ja molemmilla omat halut (jotka ovat muuttuneet vaatimuksiksi jostain syystä).

Kuitenkin tärkeä aihe, sillä jokaisella meistä on ajatus siitä millaista on onnellisuus.

Mutta ei me voida vaatia maailmalta mitään. Maailma ei tottele meidän mielihaluja...tai jos tottelee, niin silloin olemme orjuuttaneet jotakin.(tai siis vapaan tahdon olemassaolosta on teologit sun muut tapelleet aina, mutta jos haluaa säilyttää edes osan siitä vapaudesta, niin silloin ei saa itse omilla toimillaan estää sen toteutumista)

Me voidaan vain itse rakentaa maailma niin lähelle sellaista maailmaa kun haluaisimme sen olevan.

Joten pyytäisin, että jokainen ottaisi itsensä ensin itselleen puolisoksi. Ja rakastaisi lähimmäistä niinkuin itseään. (vähät uskonnosta, mutta psykologisesti se on todella vapauttavaa päästää irti, edes hetkeksi).

"Hymyhuulet suukon saavat, hymyhuulet huomataan". Rakkaudella tapana pakkautua, joten pyrkikää siis olemaan itse rakastettavia ihmisiä, niin rakkautta riittää.

Ei kiitos lostaajille

Jostain syystä mieleeni tulee miestyypit: listaaja, vikojen etsijä ja sitoutumaan kykenemätön moisesta miehestä. En haluaisi itse deiteille miehen kanssa joka käyttäisi ilmoitustani tai persoonani aineistoksi kirjalliseen tuotantoonsa. Jotenkin tulee olo että ei olekaan kiinnostusta aidosti tutustua uuteen ihmiseen vaan pikemminkin tarkkailla häntä kuin koe-eläintä jotta saa hänet nopeasti luokiteltua johonkin omaan lokeroonsa ja todettua "tyypillien hörröpörrö (tms.) tapaus ei siis tutustumisen arvoinen". Aika monet kliseet toistuvat deittailu ilmotuksissa ja kaikki eivät ole niitä hyviä laatimaan, joissain sovelluksissa on jopa valmis kaavake jonka mulaan pitäisi itseään kuvailla joten persoonallisten ilmoitusten rakentaminen voi olla aika mahdotonta tästäkin syystä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Exdeittailija

Olin aikoinani (avioliittojeni välillä) kymmenkunta vuotta on-off deittipalstoilla. Treffeillä kävin ehkä 20-30 miehen kanssa, enkä kyllä osaa heitä "tyypitellä" mitenkään, jokainen oli oma erilainen itsensä. Jokunen hiukka outo kokemus toki mahtuu mukaan, mutta enimmältään miehet olivat ihan ok tyyppejä. Mutta vaikeaahan se on löytää juuri se ihminen, jonka kanssa natsaa, varsinkin kun ikää on jo enemmän. Välillä kävi niin, että minä tykästyin, mutta mies ei, välillä taas niin, että mies tykästyi, mutta minä en. Joskus jopa niin, että molemmat todettiin ekojen treffien jälkeen, että tämä oli nyt tässä, yhteistä säveltä ei vaan löydy. Mutta lopulta löytyi sitten se, jonka kanssa on oltu aviossa jo 10 vuotta...

Vierailija

Naisdeittailijana olen aikoinaan oppinut tulkitsemaan miesten ilmoituksia. Miestypologioihin en viitsi edes mennä, mutta noista naistyypeistä tuli vain mieleen, että rauhallisista koti-illoista nauttiva mies on yleensä p.a. eli hänellä ei ole yksinkertaisesti varaa viedä naista ulos. Aika mahdoton yhdistelmä, jos samoista asioista nauttiva nainen haluaa lapsia :).

kissmeandy

Niinpä niin. Kaikissa on jotain...kysymysmerkkiä, epävarmaa, yli-itsevarmaa, pomoa, nössöä, hössöä jne.
Mutta entäpä miehet? Onko heissä myös nuo samat hössöpössöt, cv-bossit, määitte ja mää, mammanpoijaat, kysele itte, koti-illat kivoja, hyvin muutenkin, älä ole femakko mutta, jne. Itse törmännyt kaikkiin Antin kuvailemiin ja lisäksi yhtä moneen, kuin tapasin -tyyppiin. Hoh hoijaa. Antti ei ole kovin interesting, aihekin jo toissapäiväistä.

Pitkä, tumma, varakas

Antin lista pitää paikkansa, mutta siitä puuttuu vielä muutama naistyyppi: hullu, juoppo, rahaton takertuja sekä mustasukkainen riesa. Näitä deittityyppeja kuitenkin suurin osa naisista on. Onneksi on koira :)

Yli kuusisataa

Olipa pelkkää diiba daabaa, ei mitään syvyyttä, hieman epäilyttää tuo 200 deittiä vaikka ei edes mahdoton luku. Perustelen sillä, että tuolla luvulla pitäsi pystyä jo tekemään parempaa analyysia.

Itse olen käynyt treffeillä yli 600 naisen kanssa ja helposti saisi tehtyä paljon syväluotaavamman analyysin erilaisista ihmistyypeistä. Minä en laita kategorioihin ihmisiä, mutta jos pitää niin helposti saa sen tehtyä ja no... tämä oli ihan turha haastattelu/artikkeli.

Tyypittelemätön

Musankuuntelijatyttöihin en ole törmännyt, ja nuo muut olen jättänyt väliin. Näiden jälkeen loput ovat sitten niitä, joihin on tutustunut, tai ainakin yrittänyt. Pitkähkö puhuminen on hyvä tapa, ei synny luuloja, joista on rasittava luopua.

Jos noista joku toimii, niin kai se on kuitenkin Kotinainen. Vaikka totuushan on luonnollisesti se, että juoksenneltavakin aina vähän on, ettei homehdu paikoilleen. Loppuelämä pelkkiä koti-iltoja ei toimisi.

Toisaalta-toisaaltakin jotenkin mahdollinen, jos vaihtoehtoisten määritysten väliin jää tilaa elämälle.

En minäkään

Vierailija kirjoitti:
Antti ei muka ymmärrä, mitä tarkoittaa "vertainen". :-/

Ehkä ongelma on siinä, että se voi tarkoittaa niin monenlaisia asioita. Sellaisenaan esitettynä kriteerinä herättää lähinnä mielikuvia lievästä yksinkertaisuudesta ja pinnallisuudesta - tai vain jostain muusta, johon en varmaan sovi, eikä kiinnostakaan. Seuraava.

Vierailija

Reina kirjoitti:
Miehet taitavat useimmiten etsiä ihan vaan seksiä. Sitten jos nainen on tarpeeksi kivan näköinen, ei ärsytä liikaa, tekee elämästä muutenkin helppoa ja vie suhdetta eteenpäin, voi mies löytää itsensä parisuhteesta.   

Useimmiten olen ollut mies, mutta en kyllä tästä kuvauksesta tunnista itseäni juuri ollenkaan. Hieman epäilen osuvuutta useimpiin muihinkaan.

Kyllä naiseltakin nyt vähän muuta odottaisi kuin että "ei ärsytä liikaa" ja on jostain netistä löydettyä seksiä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat