9 syytä, miksi Lahti on Suomen hienoin kaupunki

Lahti on täynnä upeita tyyppejä! Erinäisissä vaiheissa elämäänsä siellä ovat asuneet esimerkiksi kansanedustaja Jaana Pelkonen, räppäri Nikke Ankara, hiihtäjä Siiri Rantanen ja tieteilijä Kari Enqvist. Kuvat: Sanoma-arkisto

Täydellinen sijainti, uskomaton hanavesi ja ihanasti kesyttämätön imago – kyllä Lahti on mainio!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Tässä valtiossa on kyllä todella pahasti vikaa, eli miettikää sitäkin kun vastavalmistuneet parikymppiset jäävät sairaseläkkeelle mielenterveyssyistä eli sellaiset jotka eivät vielä ole töitä ja uraansa aloittaneetkaan, ja eläkeikää vaan nostetaan eli pidetään ne työkykyiset terveet töissä niin kauan että kuolevat eivätkä ehdi nauttia elämästä!

Oma vika jos ei ehdi nauttia elämästä. Elämä on valintoja!

Vierailija

Mikä trauma sulla on länsieurooppalaisuudesta? Hassua, ihan kun tuo nyt jotain loukkaisi. Hyviä yhteiskuntia ja varsinkin kulttuuria on myös itäeuroopassa. Oot kyllä hassu kun tolleen jankkaat.

Ihme ressukka se on. Minkäs sille voi.

Vierailija

Miksi vihaisin jotain mitä minä olen ja mistä minä olen ylpeä? Mun  toinen kotimaa on taistellut roomalaisia vastaan, ottomaaneja vastaan. On kuulunu byzantiumiin. Te saitte minut häpeämään itseäni kun olin lapsi, mutta kun olen lukenut historiaa huomaan, että minulla ei ole syytä hävetä.

Jankuti jankuti. Tajuttiin jo, että olet harhainen.

No huh huh

Yksityiskohta joka hiertää kirjoitti:
Onko toimittajalla jotain Cheekiä kohtaan kun KAIKKIEN muiden nimet on kirjoitettu boldaten paitsi Jaren?
Aika törkeetä ottaen huomioon että hän on varmasti tunnetuin lahtelainen muusikko 🤔
Ja ehdottomasti Suomen paras 👌🏻

Hyvin on elämässä asiat, jos noin pienestä mieli pahoittuu :-O

Vierailija

Pahasti kyl epäilen että cheek ei ole lähelläkään suomen paras, ainoo mikä oli paras kasarilla ni Jonna. Cheek on ku pieru saharassa. Tavallaan Lahti on mielenkiintoinen kaupunki, legendaarinen huume kaupunki kuten sanottua Suomen Chigaco.

Vierailija

En ymmärrä tätä otsikkoa ellei sitten hullusti ajatella, että Etelä-Helsinki koetaan jollakin tapaa suomenruotsalaiseksi. Ajoin Lahdessa eilen ja mielestäni se oli samanlainen kauppala kuin mikä tahansa maakunnassa oleva (Turun seutu pois laskuista).

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat