Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Asuntosijoittaminen pitäisi lailla kieltää. Ei siinä omalla työllä rahoja ansaitse, sen tekee joku köyhä vuokralainen jolla ei ole mahdollisuutta omistusasuntoon.

Kaikille henkilölle pitäisi rajata tuo omistaminen siihen yhteen asuntoon, saataisiin asuntojen hinnat laskemaan ja melkein jokaisella olisi mahdollisuus omaan kotiin.

Aivan turha sanoa et kuka vain voi tehdä samaa. Ei voi koska kaikki eivät voi olla asuntosijoittajia, hyvätuloisia tai rikkaita. Ne rahat otetaan aina sieltä pohjalta ja jos pohjaa ei ole niin kaikki on pohjalla. Jos poistetaan ylhäisyydet niin kaikilla on kuitenkin mahdollisuus hiukan parempaan elintasoon.

Luulo ei ole tiedon väärti

Aika pahasti särähti silmään kun luin tämän jutun lehdestä. Ettei eläisi miehen rahoilla. Älä koskaan luule tietäväsi jonkun pariskunnan asioista kaikkea. JA varsinkin herää kysymys: mitä se on SINULTA pois??

Meidän tilanne esimerkiksi voi ulkopuolisen silmiin näyttää siltä. Minä tein joka päivä töitä sen seitsemän vuotta kun mieheni opiskeli akateemista tutkintoaan. Elimme siis nuorena vuosikausia minun palkallani. Sitten mies valmistui, sai huippuviran ja minä sain (valitettavasti) suuren perinnön, jonka turvin pystyin jäämään kotiin pienten lasten kanssa ja siitä jäin pysyvästi ''kotirouvaksi''. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Susanna on tyypillinen pohjanmaan akka sitä ollaan niin töörää, mutta kun kova paikka tulee niin kyllä se maksumies äkkiä löytyy...

LM

Luulo ei ole tiedon väärti kirjoitti:
JA varsinkin herää kysymys: mitä se on SINULTA pois??

 

niin, että rikkaat ostelevat asuntoja ja pitävät vuokrat tarpeettoman korkeinta, että voivat rikastua itse lisää

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat