Salma Hayekin paljastukset nostavat oksennuksen leffanystävän suuhun

Salma Hayekin paljastukset nostavat oksennuksen leffanystävän suuhun

Frida Kahlo -elokuva ei sitten ollutkaan kertomus mahtavan taiteilijan elämästä, vaan yhden pervertikon raivoisa metsästysretki.Lue koko juttu

Kommentit (10)

Vierailija

Mikä tässä on pointti, pitäisikö nyt jotenkin mitätöidä ja laittaa pannaan kaikki elokuva mitä kyseinen ohjaaja on tehnyt...

Ihanainen-88

Nyt meni vähän ohi? Nuohan ovat useimmat ainakin minun mielestä loistavia elokuvia, hyviä näyttelijöitä. Jos H.W. on touhunnut omiaan, niin ei se elokuvan arvoa heikennä. Se on hänen mokansa. Minulle ainakin opetettiin jo kotona sanomaan ei ja lopeta, jos joku tekee väärin. En nyt uniani menetä, jos joku vähän bussissa hipaisee vaikka takapuoltani, mutta jos se jatkuu, osaan sanoa selkeästi, että pidä kätesi kurissa ja tiukka katse. Kyllä ne sen jälkeen ovat pysyneetkin. Asioihin pitää puuttua silloin kun ne ovat akuutteja eikä myöhemmin harmitella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pointti tunnettujen elokuvien luettelemiseen oli varmaan se, että epäammattimaisella toiminnallaan tuottaja on silti menestynyt ja toiminut useiden näyttelijöiden kanssa. Aika erikoista olisi, jos jutussa kerrottu ahdistelu olisi ainutlaatuinen tapaus. Tilaisuus tekee varkaan, ja tyypillä tilaisuuksia löytyy.

Vierailija

Niin no, noilla elokuvilla ovat menestyneet myös ne näyttelijät kai heille on palkka maksettu, vai onko sekin hoidettu luonnossa. Vaikka tuottaja onkin rikollinen sika, niin minusta se vain korostaa näiden elokuvien/näyttelijöiden arvoa kun he ovat kyenneet tekemään tuollaissa olosuhteissa klassikkoja...

Happye

No nyt taisi mennä sinulta vähän ohi. Hayekhan oli kieltäytynyt ja saanut tappouhkauksen.

Muutenkaan et ole tainnut perehtyä tarjottuun tietoon seksuaalisesta häirinnästä, mm. siihen, että kyseessä on usein epätasapainoinen valtasuhde. Tarkoituksellinen "hipaisu" bussissa on toki huonoa käytöstä, mutta siihen on mahdollisuus reagoida aivan eri tavoin kuin sellaisen miehen tekoihin, joka voi tuhota koko urasi. 

Vierailija

Hayek ei ole mielestäni kovin erikoinen näyttelijä, tulee mieleen kökköelokuvia.

Mutta tuskin mikään tulee muuttumaan.
Aivan kuten maailmassa väkivaltaisin ja varustelluin ja eniten tuhoava maa tekee mitä haluaa, ei liity mihinkään yhteisiin tavoitteisiin ilmaston tai maapallon tai ihmisoikeuksien puolesta ilman eri sääntöjä itselleen, lupa tuhota, tappaa, kiduttaa, terrorisoida, mutta kieltää nämä muilta. Me päästämme usa:n joukot uhittelemaan vwnäjälle ja varustamaan koko maapallon sotilastukikohdillaan.

Samalla tavalla nytkin vain niitä vastaan noustaan, jotka ovat häirinneet tarpeeksi monta ihmistä.
Edelleenkin suurin osa jatkaa parittamista, häirintää, raiskauksia, ehkä tuottajat, ohjaajat, yritysjohtajat, perheenisät, ronaldot, beckhamit, selänteet, laineet, ym. valitsevat uhreiksi enemmän puolustuskyvyttömiä, eli ihmiskaupan uhreja tai muuten heikoilla olevia.

Vierailija

Nyt ruotsalainen salander näyttelijä syyttelee naisia itseään.
Niin, miksi ryhmä lähtee koulukiusaajan mukaan, eikä ihmisiä opeteta sanomaan tiukasti selän takana manipuloivalle, että olet ali-ihminen.
Miksi weinsteinin tukijoukot järkkäilivät ja peittelivät näitä naisten häirintöjä tarkoituksena saada heidät suostumasn seksiin taivuttelulla, jos ei hyvällä, niin pahalla, ja miksi osa suostuu.

Miksi on ihmisiä jotka haluavat tehdä pahaa jos voivat ja jotka nauravat räkäisesti kultaiselle käskylle, joka monista filosofioista löytyy. Heitä on 1 -5 prosenttia ihmisistä. He harjoittavat ihmiskauppaa, elinkauppaa, vainoa ym mutta harvoin he itse riskeeraavat omia käsiään vaan mukana sätkynukkeja likaamassa itsensä.

Ja sitten on 95-99 prosenttia ihmisistä, joille tärkeintä on vain itse elää helppo elämä ja koko ajan silmät auki, että on kiusaajan puolella ja saa itse olla rauhassa, saa rahaa, jne
Kuten on suomen linja amerikan suhteen, ja koko maailma sulkee silmänsö sen ihmisoikeusrikkomuksilta.

Sitten on 1% jotka yrittävät saada oikeudenmukaisuutta maailmaan ja tulevat itse vainotuiksi, yleensä naisia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat