Vuosi sitten Helka sinnitteli Kelan päivärahalla – sitten hän teki kaksi listaa, jotka muuttivat koko elämän

Vuosi sitten Helka sinnitteli Kelan päivärahalla – sitten hän teki kaksi listaa, jotka muuttivat koko elämän

Helka Beltillä menee nyt hyvin, mutta aallonpohjakin on nähty. Kuva: <span class="photographer">Panu Pälviä</span>

Pitkän sairastamisen jälkeen bloggaaja päätti, että aikaa ei enää saa mennä hukkaan. Hyviä asioita alkoi tapahtua.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

Hienoa,että olet jaksanut nousta pohjalta. Kuulostat positiiviselta ihmiseltä. Onko sairautesi nivelreuma? Tuo kovasti yleistyvä pikkupiru:( oletko saanut apuja ruokavaliomuutoksella? Tuttavani kävi MSAS-analyysissa joka kartoitti ruoka-aineet jotka eivät hänelle sopineet ja hänen oireet hävisi kokonaan,eikä ole lääkkeitä enää käytössä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!
Kaikkea hyvää sinulle!

Vierailija

Onnea ja onnistumisia Helkalle! Elämässä pitää katsoa tarpeeksi pitkälle, niin jaksaa myös vastoinkäymisiä. Sairastan itsekin reumaa ja käteni ovat CRPS n ja nivelkulumien takia huonossa kunnossa. Onneksi lääkkeet sekä säännöllinen kuntoilu auttavat pahimman yli. Minulla on vakkarityössä 70 % työaika ei niinkään omasta tahdostani. En jaksanut jäädä osa-aikaistamistani suremaan, vaan perustin sivutoimeksi yrityksen. Nyt tulossa ensimmäiset kunnon kaupat ja tulevaisuus näyttää lupavalta. Ensi vuoden aikana voin jättää työni, jossa jouduin syrjinnän kohteeksi. Vastoinkäymisistä huolimatta ei siis kannata luovuttaa, elämässä täytyy itse päättää, mihin pyrkii kuin myös keinot tavoitteisiin pääsemiseen. Ja täytyy muista katsoa kauas ja olla pyrkimyksissä pitkäjänteinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itsekin nivelongelmaisena saanut avun nia-tanssista. Mahtava liikuntamuoto. Hyvä mieli ja keho kiittää. Kiva oli lukea positiivisista päätöksistäsi.

Vierailija

Jutun tärkein lause oli tämä: "Minulla oli mukana myös paljon onnellisia sattumia."
Vielä kuvaavampi olisi ehkä lause "mukana oli erittäin paljon onnellisia sattumia".

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat