Voiko noin 55-vuotias mies tietää, minne tasa-arvo pitää ängetä?

Helsingin Pörssiklubi pitää edelleen kynsin hampain kiinni säännöstä, jonka mukaan naiset eivät pääse sen jäseniksi. Hirveän ryhdikästä toimintaa!Lue koko juttu

Kommentit (13)

Satunnainen Tarkkailija

Ihme ulinaa taas. Mikä ihme siinä korpeaa naisia niin suunnattomasti, että heitä ei tarvita tai haluta kaikkialle? Maailman on väärällään jos jonkinlaisia vain naisille tarkoitettuja kerhoja, verkostoja ja kannustinohjelmia - ja yhtäkään miestä ei harmita pätkääkään. Olisiko nyt niin, että halutaan vain siksi, että joku sanoo ettet voi saada?

Elä ja anna elää...

-Yh-isänä ollessani sosiaalitäti sanoi ettei minulla ole ikinä mitään asiaa sinne koska mitään en tulisi saamaan sieltä. Ikinä!  (Nämä genitaalit.)  

-Empä ollut vaillakaan mitään. Kunhan paperit saataisiin järjestykseen. Sekakäyttäjä äiti on kuitenkin ammattilaisenkin mielestä parempi vaihtoehto kuin tavallisen turvallinen isä ja koti ilman draamaa ja jatkuvaa kaaosta. 

-No, lapset ovat nyt aikuisia ja ammateissaan. Mutta vieläkin mietityttää joskus mistä naiset ammentavat sen viisastelevan kaikkitietäiväisyytensä. 

-Jos yli viiskymppiset äijänkäppänät haluavat olla omassa rauhassa niin olkoot! Miksi kukaan nainen sinne edes haluaisi? Se että tämmöseenkin asiaan edes on tartuttu vastannee osittain jo kysymykseen.     

Jep

Eihän varusmiespalveluksen syrjintää miehiä vaikka on pakollinen niille ja naisille vapaaehtoinen, antaa poikien pitää kerhobsa kuten joku naisasiakerhokin kieltäytyy ottamasta miehiä jäsenikseen vai onko oikeasti tasa-arvo naisten oikeus kunnes toisin todetaan?

Jeppe74

Onko naisten pakko päästä kaikkiin pakkoihin mihin miehetkin. Eikö miehillä saa olla mitään omaa enään. Onhan teilläkin omat juttunne minne ette miehiä kaipaa.

Mies

Naisasialiiton union juuri päätti että ei hyväksy jäseneksi miehiä, siitä nyt ei varmasti kannata mitään sanoa. Miesten tasa-arvojärjetöihin saa muuten naiset liittyä jäseniksi vapaasti..

jury

Tyttöbakteereissa on se vika, että ne tarttuvat miehiin.  Pelko on todellinen.  Siihen ei ole lääkettä.  Kun sairastuu, tautiin ei ole parannuskeinoa.  Kannattaa varoa, kun ei ole rokotusta.

Toinen fakta on se, että  nämä miesluolat ovat kuin kondomi.  Kun tulee reikä, huonosti käy ja joutuu maksumieheksi.

Vierailija

Nyt jo puuhataan Pörssiklubille häätöä tiloista, joissa ovat vuokralla.

Toivottavasti valtionhallinnossa otetaan mallia ja lopetetaan kaikki avustukset ja yhteistyö Naisasialiitto Unionin kanssa, koska eivät hyväksy miehiä jäsenikseen. Eivät siis voi olla tasa-arvojärjestö vaan ajavat vain epätasa-arvoa. Valtiolla ei ole mitään syytä tukea sellaista toimintaa!

Pörssiklubiin

Pörssiklubi ei ole mikään miesten sijoituskerho. Sinne kutsutaan pörssiyritysten toimitusjohtajat, hallituksen jäsenet ja finanssialan merkittävimmät nimet, kunhan he ovat miehiä. Se on tärkeä verkostoitumispaikka, kuten Ilmarisen Timo Ritakallio totesi. Nämä miehet sitten valitsevat toinen toisiaan muihin johtotehtäviin. Se, ettei valita parasta kandidaattia, vaan paras miespuolisista, laskee tasoa. Ja se on nähty. Monia suomalaisia pörssiyrityksiä on viety vauhdilla väärään suuntaa surkealla johtamisella. Tämä taas heikentää koko talouselämäämme. Nyt ei ole kyse turhasta ulinasta.

NimiErkki

Missä on vastaava kritiikki Naisasialiitto Unionia kohtaan? Sen jäseniksi miehet eivät ole tervetulleita. Kummasti sitä ei tästä feministipiireissä kritisoida. Kaksinaismoralismi tuoksuu vahvana ilmassa...

Pörssiklubi ja Naisasialiitto Unioni ovat sentään yhdistyksinä ihan lain mukaankin oikeutettuja valikoimaan jäsenensä sukupuolen perusteella. On se sitten fiksua ja tasa-arvoista tai ei. Sama ei päde kovasti naistenlehdissäkin hehkutettuun matkailuyritykseen, SuperShe Islandiin, joka onkin varsinainen Discrimination Island. Elinkeinonharjoittamisessa yrittäjällä ei nimittäin ole oikeutta lain mukaan valita asiakkaitaan sukupuolen perusteella, mutta niin vain syrjintä onnistuu, kun se kohdistuu miehiin.

Vierailija

Miksi kirjoittaja ei valita näistä naisten klubeista ja liitoista?

Tässä näkee miten paljon tämäkin lehti vihaa miehiä. Samassa tekstissä haukutaan miehiä siitä että heidän perustamaansa klubiin ei pääse naisia ja sen jälkeen kehutaan miten naiset ovat perustaneet vain naisille oman klubin.

Missä oli kirjoittajan valitukset kun naisille perustettiin ihan oma saari mihin miehet ei päse?

Hanni Maula on perinteinen miehiä vihaava nainen joka pitää naisia tärkeimpinä kuin miehiä.

Vierailija

En niinkään vastusta tuollaisia "poikainkerhoja "siksi että sinne eivät naiset pääse-vaikka sekin on tietysti väärin- vaan siksi että tuollaiset suljetut yhteisöt ja piirit kätkevät sisäänsä kaikenlaista paskaa, moraalittomuutta ja jopa rikollisuutta. Näistä suljetuista ympyröistä on "hyviä" esimerkkejä katolisten keskuudesta, jehovien, helluntailaisten jne aina kun ovet suljetaan ja piiripieni alkaa pyöriä eliittiä niin ennemmin tai myöhemmin paljastuu jotain paskaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat