”Mari ja Petri eivät osanneet tai halunneet tulla puolitiehen” – Tony Dunderfelt vihjailee, ettei Ensitreffit-pari yrittänyt riittävästi......

Tony Dunderfelt oli yksi asiantuntijoista, jotka valitsivat Ensitreffi alttarilla -parit. Oikealla kuvassa Mari ja Petri hääpäivänä, jolloin kaikki näytti vielä lupaavalta. Kuvat: Ava

Tony Dunderfelt kertoi oman näkemyksensä Marin ja Petrin epäonnistuneesta suhteesta viimeisessä Ensitreffit alttarilla -jaksossa.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Dunde go home!

Tosi törkeä gubbe! Toivottavasti Dunde saa potkut. Kuten nähty, sekä Mari että Petri ovat aivan mukavia ihmisiä kunhan eivät joudu viettämään aikaa yhdessä. Ongelma tässä oli asiantuntijoiden tekemä SURKEA MATCHI. Olisko voinut katsoa peiliin?
Joo-o, Mari ei ihaillutkaan avioimiehensä urheilufanaattisuutta ja pyrkinyt muuttumaan samanlaiseksi. Mutta tässä on kyse aikuisesta ihmisestä, ei mielistelevästä pikkutytöstä. Jotain henkilöiden kypsyydestä kertoo sekin, etteivät he tunteneet viihaa "asiantuntijoita" kohtaan. Itse olisin vastaavassa tilanteessa ollut todella *ttuuntunut. S***nan tunarit!
Tiedoksi Dundelle, että nykyajan naiset toivovat elämäntavoiltaan ja arvoiltaan riittävän samanlaista kumppania. Pitäsköhän siirtyä eläkkeelle, jos ei tämän vertaa pysy kärryillä nykymaailman tendesseistä?

Hyi!

Mari ei todellakaan ole mikään Saban kuningatar vaikka niin kuvitteleekin. Hän oli alkuhaastatteluissa sanonut olevansa joustava? Niin kuin rautakanki vai?

Vierailija

Minkähänlaista prinssiä Mari odottaa saapuvaksi valkoisella ratsullaan valkoiseen, huolella koristeltuun kotiinsa? Siinä pitää olla varovainen, että hevosen häntä ei siirrä koristeita väärään paikkaan. Se olisi sitten taas joustavuuden ja sen suhteen loppu.
Pysyköön kumpikin siis omissa pilttuissaan niin ei tule taas ärsyttäviä säröjä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat