Mitä Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat ajattelivat, kun naittivat Marin ja Petrin?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Marin ja Petrin välit vaikuttavat jäätäviltä. Heidän tuskin kannattaa edes yrittää, jos ajatukset eroavat liikaa suvaitsevaisuuteen, lapsiin ja rahankäyttöön liittyen.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Uskotavuus ohjelmaa kohtaan romahti täysin. Menikö raadilta vahingossa kortit sekaisin?Naittaa nyt yhteen liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin arvottavan ihmisen sohvaperunan kanssa.

Vierailija

Tyytymätön, omaa hyväänsä ymmärtämätön Mari on lkeilijä. Ei kukaan mies tuollaista katsele, ei muuta kuin että tikulla pihalle.

Petri on hieno mies, ystävällinen, kunnollinen, turvallinen ja varmasti hänestä löytyisi paljon muuta hyvää toisenlaiselle hänelle sopivalle naiselle.

Konna

Se, joka tuosta kyseessäolevasta miehen kommentista loukkaantuu, on jollain tapaa... hmmm... sanotaanko: pinnallinen ja puolestaloukkaantuja . Yksikään homoseksuaali ystäväni ei tuosta loukkaantunut, vaikka välillä hyvinkin herkkähipiäisiä ovatkin. He nauroivat tuolle. Emme kukaan ymmärrä mistä tässä "kohussa" on kyse ja miksi ihmiset loukkaantuu toisten puolesta. Ei tarvitse. Kyllä homotkin osaa itse ilmaista närkästyksen, eivät ne mitään holhottavia ole. Tavallisia ihmisiä. Lopettakaa, mammat! Homoja loukkaa enemmän teidän puolestaloukkaantujien käyttäytyminen.

Vierailija

Molemmat ovat nihkeitä riivinrautoja, joilta puuttuu spontaanius ja rento asenne. Petriä on todella vaivaannuttava katsoa, sillä hän ei oikein osaa olla luonteva ja keskustella. Toistelee lähinnä samoja laineja. "Mä elän mun kropalle" oli kaiken huippu. Relaa hyvä mies ja syö välillä muutakin kuin rahkaa! Mari taas on takakireä ja niuhoilee vähän kaikesta. Vaikea siinä on kenenkään vieressä pysyä. Parisuhteessa tekee mielellään toista ilahduttavia asioita, eikä kynsin hampain pidä vain omista mieltymyksistä kiinni. En ihmettele, että kumpikin on sinkkuja.

Sirkushuveja kansalle

Vierailija kirjoitti:
Miten kukaan uskaltaa edes lähteä tälläiseen ohjelmaan, kun toisesta ei tiedä yhtään mitään. Jommalla kummalla voi olla niin ärsyttäviä tapoja, ettei voi sietää, puhumattakaan makuukamarissa ei onnistu. Seurustelussa voi sentään senkin puolen testata, mutta sokkona naimisiin mennessä se on myöhästä katua, kun on jo huonot housussa. No, leikkiähän tämä vain on, mutta typerää sellaista. Julkisuuden eteen jotkut on valmiita pitämään vaikka jääpuikkoa pers**ssä.

Samaa ihmettelen. Miten joku voi luottaa johonkin ns. asiantuntija-mielipiteeseen? Pelkkää mautonta viihdettä toisten elämän kustannuksella. Olen aina pitänyt psykologeja yksinkertaisina, sehän ei ole mikään oikea tiede ensinkään. Ja sitten ollaan olevinaan niin asiantuntijoita!

Ei hyvä

Olen muutaman jakson katsonut ja ymmärrän Maria täysin. Kun alkaa ärsyttämään niin alkaa....mitä sille voi. Maito oli mammaa...yäk ja koko ajan joku terveysruokalautanen kädessä ja syömässä. Asiantuntijoilta mennyt täysin metsään tämän parin valinta. Muutenkin koko ohjelman voisi lopettaa....tyhmää touhua.

Kaija

Miksi he eivät vastanneet rehellisesti alkuhaastattelujen kysymyksiin? Molemmat olivat vastanneet olevansa joustavia! ihmisiä. Kummassakaan ei ole pienintäkään joustoa näkynyt. Minä naisena en tulisi Marin kanssa toimeen, on niin torjuvailmeinen, kylmäkiskoinen tiukkapipo. Petristä löytyy enemmän persoonaa ja ymmärrän hänen elämäntapojaan.

Vierailija

Asiantuntijoiden pitäisi myöntää, että he tekivät käsittämättömän virheen pannessaan nämä kaksi yhteen. Dunderfelt torjui Petrin kysymyksen siitä, miksi valIttu kumppani ei vastaa mitään hänen esittämiään toiveita, ja hermostui selvästi. Kun näin Marin, sanoin heti ettei tämän tiukkapipon kanssa tule mitään. On suuri riski panna elämänsä likoon tällaiseen ohjelmaan, jos valitsijat päättävätkin toiveiden vastaisesti, että täydellinen erilaisuus innostaa toista.

hjkhhhyugffcvjghghghjj

Katsojana näkee vain sen, mitä televisiosta näytetään. Silti sitä eläytyy vahvasti toisten tarinaan, minä ainakin. Olen miettinyt, että kun menee toista tuntematta järjestettyyn avioliittoon, siihen joutuu varmaan alussa valmistautumaan eri tavalla kuin rakkausavioliittoon. Rohkeita ihmisiä, kun täällä emme ole tottuneet tällaiseen ja oman avioliiton alku on vielä julkisesti esillä. Marista ja Petristä ajattelen, ettei kukaan voi sanoa, miltä toisesta tuntuu. Ei asiantuntija eikä muut ulkopuoliset. Puolustuskannalla tilanne varmaan lukittuu. Tuskin kumpikaan heistä on mikään pahis niin kuin saduissa. Tavallisia ihmisiä haasteellisessa tilanteessa.

Vierailija

Sinkku 45v kirjoitti:
Sattumalta tunnen Petrin henkilökohtaisesti. Hän on sympaattinen, lämmin ja sisäisesti kaunis mies. Sitä Maria ihmettelen, miten hän voi olla niin kylmä ja tunteeton noin niin kuin yleensä.

Niin, sinä tunnet Petrin ja toki ajattelet hänestä positiivisesti. Marin tosi elämässä tunteva voi kenties kirjoittaa hänestä samoin. Itse en tunne kumpaakaan. Ehkä he ovat vain ihmisiä, jotka toivat toisistaan juuri ne huonoimmat puolet esiin?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat