Kommentit (9)

Haksi

No pyh! Valitsen plus ikkunapaikan siksi kun on jalkatilaa, sieltä näkee hienot maisemat, ja on seinä johon nojata, kun nukkuminen on muuten istualtaan lähes mahdotonta. Bussissa otan yleensä käytäväpaikan, ettei jalat räjähdä.

Nämä ovat täysin fyysisiä syitä, eikä niillä ole mitään tekemistä luonteeni kanssa. Tai on sen verran, etten nauti itseni kiduttamisesta.

Vierailija

Höpö höpö. Itse valitsen ikkunapaikan, koska nukun yleensä koko lennon ja äärimmäisen harvoin nousen vessaan. Ainoastaan pitkillä lennoilla ja silloinkin pyrin nousemaan samaan aikaan vieressä istuvan kanssa, jottei hänen tarvitsisi väistellä. Aika rajusti arvioivat ikkunapaikalla istujat. Kaikkeen sitä psykologit aikaansa käyttävätkin!

Verenkierto

Minä valitsen aina keskipaikan, koska saa molemmin puolin juttuseuraa ja tietysti pääsee useammin nousemaan paikaltaan, kun ikkunapaikkalainen pyytää päästä liikkeelle ja itse pääsee käytäväpaikkalaisen käynneillä nousemaan käytävälle venyttelemään.
Meitä valitsijoita on vain 3% keskipaikalle.

Jetlag

Valitsen käytäväpaikan. Se kertoo minusta sen että olen 196 senttinen ja leveäharteinen. Käytäväpaikalla on hitusen enemmän tilaa ja jalkaa voi myös pitää käytävällä, vaikka lentoemännät siihen kärryillään törmäilevätkin. On kaikille kolmelle mukavampi jos istun käytävän vieressä.

Riitta

Valitsen ikkunapaikan maisemien takia. Minun ei tarvitse hypätä vessassa, muuten kuin jaloittelun takia. Menen kun muutkin penkkirivissä liikehtii ja mieluummin silloin, kun vessaan on jonoa eli saa seisoskella pidempään. Käytäväpaikan valitsevahan se on itsekäs, kun haluaa tukkia muiden kulun. Joskus jopa röhnöttävät puoliksi käytävällä.

Vierailija

Aina jos vain mahdollista käytäväpaikka. Voi liikkua kun itse haluaa eikä tarvitse vaivata muita. Työkseni matkustavani on usein lisäksi kiire jatkolennolle, joten koneesta pääsee nopeammin pois. Jalat voi ojentaa käytävälle. Enkä koskaan laita käsimatkatavaroita ylös vaan penkin alle. Mukana on aina käsivoidetta ja silmätippoja. Ja kotoa otan tyhjän vesipullon, jonka ainakin Suomen päässä voi täyttää wc:ssä käsienpesupaikalla. Asiakirjakotelo, jossa ovat kaikki kyseiseen reissuun liittyvät paperit. Kopio passista muualla matkatavaroissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat