Kommentit (9)

Happye

Kiitos mainiosta jutusta! Aloitin vibraattorin käytön varsin käytännöllisestä syystä: halusin päästä jatkuvasta ruokahalusta eroon (huomasin että kun minulla on säännöllinen ja tyydyttävä seksielämä, ruokahalu väistyy). Käytän vibraattoria epäsäännöllisesti, noin kerran viikossa, mutta voin täysin yhtyä kirjoittajan kuvailemiin hyviin kokemuksiin. Siskot rohkeasti vibraattorikauppaan ja nauttimaan estottomasti oman kehonne iloista! Suosittelen kohti g-pistettä kaartuvaa keskikokoista vibraattoria. Ne ovat nykyään kauniitakin.

Nainen

Jos ja kun tottuu tuohon multiorgasmiin, jonka saavuttaa muutamassa minuutissa, niin tuntuuko seksi kumppanin kanssa enää miltään?
Rakasteluun kuluu aikaa, eikä kumppani kykene ikinä samanlaiseen värinään kuin vibraattori.
Omalla kohdalla huomasin sen, että käytettyäni vibraa sooloseksissä orgasmin saaminen kumppanin kanssa oli tosi vaikeaa. Näin siitä huolimatta, että sooloseksin ja rakastelun välillä kului aikaa useita päiviä.
Vibra on näppärä ajansäästäjä, mutta onko seksi enää samanlaista sen jälkeen?

67v

Käytän hieroma sauvaa joka päivä saan kovat orgasmit hieroma sauva on paras seksiväline minulla on kaksi h sauvaa toinen on musta jonka saa kiinni mihin vaan minulla oli ennen kovia pään särkyä nyt kun olen käyttänyt sauvaa n vuoden ei ole enää särkenyt päätä kai se johtuu orgasmista

Lilja

Mitäs me miehillä enää tehdään. Menkööt. Laitamme sauvat töihin ja nautimme itsestämme ja vain itsemme kanssa. Yksin. Murrosiässä sitä vehtasi itsensä kanssa, se on luonnollista kun etsii ja tutustuu omaan seksuaalisuuteensa, hormonitoiminta käy kiivaana jne. Mutta mutta. Jokin tässä mättää.. Nautinnon tyhjiö kun ei koskaan täyty. Jännä juttu. Ja se sauva siinä vessan hyllyllä,minkäs teet. Voiskohan joskus yrittää voittaa itsensä, eikä suostuisikaan menemään joka kerran nautinnon virran viemäksi. Kanavoida pomottava himo johonkin ihan uuteen, katsoa maailmaa ja muita ihmisiä ja mennä tekemään sinne jotain, vaikka jotain ihan pientä jotain ihan muuta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat