Nasse-setä oli vielä pientä – muistatko nämä lapsuuden pelon aiheet?

Lukittu
Nasse-setä hyvin, hyvin vihaisena. Kuva: Sanoma-arkisto

Pelkäsitkö lapsena Mörköä, pimeää, Kylli-tätiä vai Tietoiskuja?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (28)

Katto-Kassinen!! Muistan, kuinka 80-luvun alussa reippaasti alle kouluikäisenä oikein yritin uskaltaa katsoa sitä, mutta heti, kun se propellin ääni alkoi kuulua, oli pakko lähteä huoneesta pois. Se oli jotenkin niin kummallisen näköinen, virnuileva, pottunenäinen kaljuuntuva mies mutta lapsen kokoinen, ja sitten se oli niin ilkeä - ja pikkupoika sai aina syyt sen kepposista niskoilleen.

Hassuja pelkoja -nykyisin

Valkoinen kohti laukkaava hevonen harja hulmuten yön pimeydessä. Missä ohjelmassa se oli en muista.

Toinen: upottava suo. Jokin dekkariohjelma tai muu vastaava.

70-luvun lapsi

70- luvun inhorealistiset "opettavaiset" piirretyt tarinat. Yksi, joka eritysesti ahdisti, kertoi isästä ja äidistä jotka tappelivat. Äiti löi päänsä tiskialtaan reinaan ja päästä tuli verta. Sitten neuvokas lapsi soitti abulanssin.. enempää en nyt muista, tuossakin oli jo liikaa sulateltavaa alle kouluikäiselle pienelle tytölle 😓

Käyttäjä10871
Seuraa 
Liittynyt12.10.2017

Se inhottava, ivallinen nauru Broadcastersin ohjelmien lopussa. Ihan kuin joku alkoholistinainen yrittäisi olla viettelevän seksikäs.
Pelkäsin Iivana Julma leffaa. Se kohta varsinkin, kun ristiretkeläiset hyökkäsivät kummat rautakypärät päässä. Jäällä soitti silloin niin kammottava olento harmoonia. Huh huh. Isän kanssa katsoin alle kouluikäisenä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat