Matti Vanhanen ja naisystävä harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Lomailemme kotimaassa”

Matti Vanhanen puhui tällä viikolla SuomiAreenassa. ”Jäämme ehkä myös jazzeille”, hän tuumi rinnallaan naisystävänsä Heidi Huhtamaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Presidenttiehdokas Matti Vanhanen ei tykkää tehdä tarkkoja lomasuunnitelmia, mutta paljasti kesänsä mahdollisen kohokohdan.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vaatteet ja ikä

Vierailija kirjoitti:
Nii-in, mitenhän vanhat polvet rei'istä mahtaa oikein pilkistää...

Sinällään en pidä tällaisista kommenteista, ja pukeutukoon kukin tyylillään, mutta silti komppaan siinä, että iän karttuessa myös pukeutumistyylin muuttaminen on usein esteettisesti järkevää. Keski-ikäistyvällä naisella usein näyttää paremmalta, kun paljastaa polvien sijaan esim. nilkat. Ei ne polvetkaan silti paheksuntaa herätä, ei siinä mitään, eikä kenenkään ole pakko olla tyylikäs tai peitellä vanhenemisen jälkiä, ellei itse halua. Nelikymppisenä voin kuitenkin sanoa, että teinihörhötysten sijaan on ihanaa, kun voin ja osaan suosia laadukkaita materiaaleja ja naisellista tyyliä.

Uusi upea presidenttipari!

Hyvännäköinen beibi! Näyttää huomattavasti nuoremmalta kuin ennen aikojaan vanhentunut Jenni Haukio.

Matti on pelimies.

Jotain tolkkua.

Toivottavasti Matti Vanhasella on varaa ostaa avecilleen edes ehjät farkut jos tulee valituksi presidentiksi.  Mauttomuuden lisäksi tällainen farkkumuoti edustaa luonnonvarojen tuhlausta.

Tyylittömyys huipussaan

Luulisi presidenttiehdokkaan (tai mahdollisen tulevan presidentin) naisystävän osavaan puketua julkisuudessa asiallisemmin, asuvalinta sopisi mökkioloihin, jos sinnekään.

SanoSäMattiEdesJatkosJotakinDa...

Juuri niin, 15-kesäisen pissiksen tyyli! Katsoisin kyllä peiliin kaks kertaa ennen kuin lähden "edustamaan" tuollaisissa farkuissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat