Kommentit (3)

omituinenhöpöttäjä

Meillä on riidelty tyhmästi ja tyhjästä lapsellisesti ällöttäväsi nuorempina ja nyt ei sellaista todellakaan ole. Mitä enemmän hyvää antaa toiselle sitä enemmän tulee takaisin. Rakkautta voi osoittaa niin monella tapaa ja riitely ja negatiivinen käytös on ajantuhlausta. Kilpailla voi siitä kuinka tehdä toinen onnellisemmaksi.Koviakin on koettu tosi"raakileina" ja Luojan kiitos on selvitty ja yli 40 vuotta yhdessä.

Eppu

Häiden jälkeen mies valitsi halvan pihvipaikan. Kun syötiin hän ei juuri katsonut minua eikä pidetty kädestä kiinni, muusta hellyydestä puhumattakaan. 8kuukauden päästä vein ropaperit, en kestänyt enää sitä kylmyyttä.

Eka

Tästä päästäänkin 20v päähän tulevaisuuteen, jossa naisten harrastama henkinen parisuhdeterrori on jo täysin järkyttävällä tasolla. Tällä hetkellä jo Suomessa isompi ongelma kuin mikään nykyisin mediassa puhutuista. Suurin osa parisuhteista on tässä suossa, naiset ovat muka aina oikeassa ja saavat dominoida kaikki asiat mikä on oikein ja mikä ei. Kun asiasta puhutaan niin pirautetaan itkut ja uhataan erolla, maailman parhaat miehet sitten taas kestää ja kuolee nuorina. #foryoutoo

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat