Mia, 46, tapasi netissä kolmekymppisen tunisialaismiehen ja rakastui: ”Olemme naimisissa, mutta mies ei saa tulla Suomeen”

Mia ja Karam rakastuivat vuonna 2012. He pitävät yhteyttä lähinnä Skypen välityksellä. Kuva: Liv

Mia ja Karam kertovat vuosien taistelusta Kielletty rakkaus -ohjelmassa. Jos sinulla on samankaltaisia kokemuksia, vastaa jutun lopussa olevaan kyselyyn!Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

Luojan kiitos maahanmuutto ei ole niin helppoa, että vihkitodistus riittäisi. Suomessa on niin paljon "suvakkinaisia", jotka menee naimisiin kaikkien "hädässä" olevien kanssa. Naittaisivat varmaan lesket mummonsakin. Ei siinä kunhan ei tule rötöstelemään tai sossutuille, niin tervetuloa vaan, kun on jo vaimokin valmiina. 

toisenlainen kokemus

Uskon että tämâ pari on tosissaan rakastuneita. Itselläni on toisenlainen kokemus tunisialaismiehestä. Hän otti minuun yhteyttä internetissä kansainvälisen nettipalstan välityksellâ. Me myös kommunikoimme skypen välityksellä ja pian sainkin kutsun hänen veljensä häihin. Aikani mietittyäni ajattelin että mikä ettei. Sattumalta - ja luojan kiitos - olin hieman ennen matkaa nähnyt ohjelman samanlaisesta yhdistelmästä - nuori mies ja vanhempi nainen. Tosin näissä tapauksissa naiset olivat vähintään parikymmentä vuotta miehiä vanhempia. Miesten ainoa motiivi oli päästä pois maasta paremman elämän toivossa. Naimisiin mentiin kovalla tohinalla ja kun pappi sanoi aamenen miehet muuttuivat totaalisesti. Asun Saksassa ja täällä täytyy olla kaksi vuotta naimisissa ja sen jälkeen oleskelulupa on taattu! Ymmärsin välittömästi myös mikä oli miehen agenda. Sovimme että tapaamme Soussessa jonka jälkeen lähtisimme sitten niihin häihin miehen kotikylään. Hän oli vuokrannut meille huoneiston - jonka minä - yllatys yllätys maksoin ja kaiken muunkin. Hänellâ ei ollut penniäkään mukanaan! Pari pâivää katselin ja sitten sanoin että parempi ettemme jatka tätâ farssia! Eli täysin häikäilemätôntä touhua. Näitä tapauksia löytyy pilvin pimein! Siksi huokaisin helpotuksesta kun katselin tätä Karamia. Vaikuttaa miellyttävältä mieheltä joka tuntuu oikeasti rakastavan Mia. Toivotaan parasta!

Lakoninen totuus

Vierailija kirjoitti:
Tunisiaan varmaan pääsee joten ei muuta kuin menoksi.

Joo, Tunisiassa on lämmin eikä rakkaus katso aikaa eikä paikkaa. Sinne vaan!

joo joo

Jos kerta on niin rakastunut, pitää olla myös valmis muutamaan miehen kotimaahan.

Jos ei ole valmis muutamaan rakastamansa miehen kotimaahan on feikkii koko juttu.

Vierailija

Jos on ulkomaalainen puoliso niin hänet täytyy pystyä elättämään jos tällä ei ole töitä Suomessa. Se on oikein, koska ei suomalaisten tarvitse maksaa jonkun ulkomaalaisen puolison elättämistä. Minusta on hyvä ettei Suomeen niin vain pääse ja toivottavasti tänne marssineet tuhannet irakilaiset/ afganistanilaiset jne. karkotettaisiin pakolla. Omat on leipäjonoissa ja suomalaisten syntyvyys nälkävuosien tasolla. Jospa keskityttäisiin oman kansan olojen kohentamiseen eikä kolmansista maista porukan raijaamiseen tänne. Haluaisin että suomalaisilla nuorilla olisi niitä unelmia eikä keskityttäisi hyysäämään jatkuvasti ulkkiksia. Meillä ei muuten koskaan ollut siirtomaita, joten sen voi sanoa suoraan niille tyypeille jotka jotenkin kuvittelevat että jokainen valkoinen on vastuussa brittien jne. sikailuista siirtomaissaan. Kyynisesti ajattelen että Karam käyttää hyväksi Mian rakkaudennälkää ja Mia Karamin taloudellista tilannetta. Elämä on.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat